کد: 214348817 مرداد 1404 ساعت 16:43

یک مسابقه از نزدیک و دو بازی با گوشی؛

سرمربی تیم ملی همزمان سه مسابقه لیگ را دید!

هیچ دیداری در لیگ برتر از نگاه وحید شمسایی دور نمی‌ماند و این مربی در حالی که تماشاگر یک بازی از نزدیک بود، همزمان با چند گوشی دیدارهای دیگر را هم زیر نظر داشت.
سرمربی تیم ملی همزمان سه مسابقه لیگ را دید!

به گزارش ورزش سه، کادرفنی تیم ملی فوتسال با حضور در سالن مسابقات، هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر را رصد کردند و همانند هفته‌های گذشته از نزدیک شاهد عملکرد سالنی‌بازها بودند.

وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی، در شرایطی که در یکی دیدارهای هفته بین تیم‌های عرشیا شهرقدس و جواد الائمه شهرکرد حضور یافته بود و محمود خوراکچی را نیز برای بازی بزرگ مس سونگون و گهر پورتال سیرجان مامور کرد بود، با این حال همزمان با مسابقه‌ای که از نزدیک در حال تماشای آن بود، با چند تلفن همراه نیز دیگر بازی‌ها را زیر ذره‌بین داشت.

شمسایی که برای انتخاب ملی‌پوشان به شدت حساسیت به خرج می‌دهد و در دوران حضورش روی نیمکت تیم ملی، به بیش از چهل سالنی‌باز در تورنمنت های رسمی و دوستانه فرصت خودنمایی داده است، تصمیم گرفته برای دعوت نفرات به مقدماتی انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶، تمامی بازی‌های لیگ را به همراه دستیارانش از نزدیک دنبال کند.

2214889

نکته جالب اینکه شمسایی پس از پایان هر هفته، در جلسه ای با همکارانش، تمامی بازی‌ها را آنالیز می‌کند و با جزئیات عملکرد و آمار بازیکنان را به بانک اطلاعاتی‌اش انتقال می‌دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار