کد: 214361418 مرداد 1404 ساعت 12:26

فیفا از برگزاری 167 بازی با VAR شگفت زده شد

ممبینی: داوران لیگ برتر پارسال نمره قبولی گرفتند

دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام کرد داوران لیگ برتری فصل گذشته نمره قبولی گرفتند.
ممبینی: داوران لیگ برتر پارسال نمره قبولی گرفتند

به گزارش "ورزش سه"، هدایت ممبینی در حاشیه سمینار دانش افزایی داوران لیگ برتری درباره عملکرد داوران در فصل گذشته مسابقات گفت: «اگر بخواهیم عملکرد داوران را در فصل گذشته ارزیابی کنیم، داوران نمره قبولی گرفتند، اما کمی مشروط! امیدواریم در فصل آینده با توجه به تلاشی که فدراسیون انجام می‌دهد.»

او ادامه داد: «لیگ ایران شاید یکی از پر بیننده‌ترین لیگ‌های دنیا باشد، به همین خاطر می‌طلبد داور ما از بهترین و پر انرژی‌ترین داوران دنیا باشد. در فصل بعد داوران باید تلاش مضاعف و تمرکز بیشتر در مسابقات داشته باشند، چون اگر حتی یک صحنه را از دست بدهیم، ممکن است نتیجه لیگ تغییر کند که این را هواداران بر نمی‌تابند.»

ممبینی در بخش بعدی صحبت های خود اضافه کرد: «ما فصل گذشته 167 مسابقه را با VAR  برگزار کردیم. این آماری است که فیفا را هم شگفت‌زده کرد. اوایل فصل آن‌ها از ما 30، 40 مسابقه را خواسته بودند ولی ما آخر فصل به عدد 167 بازی با VAR رسیدیم که خیلی برای فیفا جای شگفتی داشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار