کد: 214368418 مرداد 1404 ساعت 20:20

تیمی که از جیب لئون و سرمربی‌اش خرج می‌کند

سرمربی تیم ملی والیبال کوبا در مصاحبه‌ای از شرایط تیمش گفت.
تیمی که از جیب لئون و سرمربی‌اش خرج می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، تیم کوبا در لیگ ملت‌های امسال نمایش فوق‌العاده‌ای ارائه داد و با قدرت به فینال راه یافت. ماه آینده، آنها به عنوان تیم دهم رنکینگ FIVB در مسابقات قهرمانی جهان شرکت خواهند کرد. بخش عمده‌ای از اعتبار این موفقیت به خسوس کروز، سرمربی تیم ملی، برمی‌گردد. او زحمات زیادی برای تیم می‌کشد و اغلب حتی از جیب خودش هم هزینه می‌کند.

تیم ملی کوبا با فرم خود در لیگ ملت‌های امسال، جهان را شگفت‌زده کرد. اگرچه اخیراً اغلب آنها را "اسب سیاه" این رقابت‌ها می‌نامیدند، ( اسب سیاه کنایه است و  به فردی اطلاق می‌شود که انتظار موفقیت یا برتری او نمی‌رود، اما در نهایت به موفقیت دست پیدا می‌کند.) اما در واقع در این فصل نتیجه بسیار خوبی کسب کرده‌اند. کسب مقام هفتم آنها در رده‌بندی نهایی، بهترین رتبه آنها از سال ۲۰۱۲ است، زمانی که آخرین مدال خود را در لیگ جهانی کسب کردند. در دوره گذشته، کوبایی‌ها نهم شدند.

یکی از سخت‌ترین مسابقات این تورنمنت مقابل آلمان بود. تیم تنها چند ساعت قبل از شروع بازی رسید. با وجود این، تیم میخال وینیارسکی نبود که پیروز شد، بلکه کوبایی‌ها بودند . خسوس کروز، سرمربی تیم کوبت درباره آن بازی گفت: «پس از یک هفته اول بسیار ضعیف، پس از یک سفر طولانی به یک برد نیاز داشتیم؛ نمی‌توانستیم باخت را تحمل کنیم. این پیروزی مهم بود زیرا روحیه ما را برای بقیه هفته تقویت کرد. مسیرهایی با جابجایی‌های بیش از 20 ساعت بسیار نامناسب هستند. من دوست دارم در شرایط بهتری سفر کنم، اما این به من بستگی ندارد.»

2208943

صعود تیم کوبا به دور نهایی غافلگیرکننده بود، چرا که آنها پیش از این در جمع هشت تیم برتر قرار نگرفته بودند. برنامه‌ریزی لجستیکی برای سفر آنها به نینگبو چین توسط کسی جز ویلفردو لئون تسهیل نشد.

سرمربی تیم ملی کوبا در مصاحبه‌ای اذعان کرد که حمایت ویلفردو لئون بسیار ارزشمند بوده است، او در این باره گفت: «ویلفردو لئون بعد از هفته آخر مرحله گروهی، سه شب برای ما جا پیدا کرد. رایگان نبود؛ اما به لطف او، ما مشکل را سریع حل کردیم. او همچنین در طول دوران حضورش در تیم ملی با بازیکنانی مثل روبرتلندی سیمون و دیوید فیل کار کرد. او هرگز کوبایی بودن خود را از دست نخواهد داد.»

بر کسی پوشیده نیست که تیم ملی کوبا دوران راحتی را سپری نمی‌کند. بسیاری از مشکلات به بازیکنان و مربی مربوط می‌شود، زیرا آنها نمی‌توانند روی حمایت قابل توجه فدراسیون کوبا حساب کنند. آماده شدن برای فصل تیم ملی و انتخاب بازیکنان دعوت شده کار کوچکی نیست. کار روزانه یک مربی چگونه است؟ خسوس کروز توضیح داد: «ما مسابقات را از طریق اینترنت تلفن همراه و با هزینه خودم دنبال می‌کنیم. کیفیت اتصال معمولاً ضعیف است. در مدرسه والیبال کوبا، ما وای‌فای داریم، اما سیگنال اغلب ناپایدار است. استفاده از داده برای دانلود لینک‌ها یا دریافت آمار سریع‌تر است. چند همکار با دسترسی کمتر به اینترنت به ما در جستجوی اطلاعات کمک می‌کنند.»

اینها تنها مسائلی نیستند که مانع از ساختن تیمی شایسته در حد و اندازه‌های صدرنشینان رتبه‌بندی FIVB توسط کوبایی‌ها می‌شوند. این مربی گفت: «ما هنوز راه درازی در پیش داریم تا به سطح نخبگان در این زمینه برسیم. ما یک آمارشناس خارجی داریم، اما فقط یک نفر، در حالی که تیم‌های دیگر دو یا سه نفر دارند.»

تیم هفتم لیگ ملت‌ها، این فصل فرصت دیگری برای مبارزه برای آبروی خود خواهد داشت. کوبا در ماه سپتامبر در جام جهانی شرکت خواهد کرد . آنها در گروه D با تیم‌های آمریکا، پرتغال و کلمبیا بازی خواهند کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار