کد: 214370818 مرداد 1404 ساعت 22:10

آلپاین در فرمول یک باقی می‌ماند

گروه خودروسازی رنو اعلام کرد که تیم آلپاین همچنان در رقابت‌های فرمول یک باقی خواهد ماند.
آلپاین در فرمول یک باقی می‌ماند

به گزارش ورزش سه و به نقل از تسنیم، گروه خودروسازی رنو تأیید کرد که تیم کارخانه‌ای آلپاین به حضور خود در مسابقات قهرمانی جهان فرمول یک ادامه خواهد داد. این خبر را فرانسوا پرووست، مدیرعامل جدید این شرکت که پس از کناره‌گیری لوکا دمئو به این سمت منصوب شده است، اعلام کرد. به گفته‌ او، پروژه‌ فرمول یک همچنان بخشی از استراتژی کلان و کلیدی شرکت به‌ شمار می‌رود.

 پرووست اظهار داشت: فرمول یک بخش مهمی از راهبرد اصلی ما برای برند آلپاین است و قصدی برای ایجاد تغییر در آن ندارم. تمرکز اصلی تیم بر بهبود عملکرد در فصل جاری و دستیابی به موفقیت در سال 2026 با خودرویی کاملاً جدید خواهد بود.

آلپاین از سال 2021 با نام فعلی در رقابت‌های فرمول یک حضور دارد و جایگزین برند رنو به عنوان تیم کارخانه‌ای شده است. در ماه‌های گذشته، گزارش‌هایی درباره‌ احتمال فروش این تیم در رسانه‌ها منتشر شده بود اما نمایندگان رنو بارها چنین شایعاتی را رد کرده‌اند.

سال گذشته، تیم آلپاین برنامه‌ توسعه‌ موتور اختصاصی خود را متوقف کرد و تصمیم گرفت از فصل 2026 به استفاده از پیشرانه‌های مرسدس روی آورد. این تیم پیشنهادی به ارزش 1.2 میلیارد دلار برای خرید را نیز رد کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار