کد: 214371218 مرداد 1404 ساعت 22:56

رکورد خاص گلر فوتسال با تنها یک گل خورده!

حمید رشیدی در سه مسابقه‌ای که درون دروازه تیم سن ایچ ساوه ایستاده، با دو کلین شیت و یک گل دریافتی، آمار منحصربه‌فردی را به خود اختصاص داده است.
رکورد خاص گلر فوتسال با تنها یک گل خورده!

به گزارش ورزش سه، تیم سن ایچ ساوه تا پایان هفته سوم تنها یک بار سنگرتوری خود را باز شده دیده است و تا به اینجای رقابت‌ها بهترین تیم فصل در زمینه تدافعی شناخته می‌شود. حمید رشیدی، سنگربان باتجربه ساوجی‌ها، برجسته‌‌ترین مهره‌ای است که در ثبت این آمار جذاب بیشتر مورد توجه قرار گرفته و رکورد کمترین گل خورده طی سه مسابقه متوالی در فصول اخیر را به خود اختصاص داده است.

رشیدی بر خلاف سایر دروازه‌بان‌های لیگ، از محافظ آرنج (آرنج بند گلری) استفاده نمی‌کند و شمایل متفاوتی دارد. او در فصل جدید دوباره به عنوان نگهبان دروازه سن ایچ استخدام شد و در مقایسه با تجربه قبلی، عملکرد خیره کننده‌ای ارائه داده است. رشیدی در دو بازی اخیر برابر تیم جواد الائمه شهرکرد و بهشتی ساز گرگان دروازه‌اش را بسته نگه داشت و تنها روی یک ضربه از ۱۳ موقعیت شهرداری در دربی ساوه تسلیم شد.

2215175
2215176

آمار بیانگر این است که رشیدی یکی از مهره‌های موثر سن ایچ در فصل جدید بوده و با آمادگی و انعطاف پذیری، برتری تیم خود در بازی‌های لیگ افزایش داده است. البته ماموریت اصلی رشیدی از هفته آینده آغاز می‌شود؛ جایی که او باید آماده جدال های بزرگ مقابل ستاره‌های گهر زمین و مس سونگون ورزقان باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار