کد: 214372419 مرداد 1404 ساعت 00:12

شماره هشت سریع السیر در تمرین

مصدومیت پورعلی‌گنجی فیک بود؟

مرتضی پورعلی‌گنجی خیلی زود پس از آسیب‌دیدگی بینی به تمرینات پرسپولیس برگشت و با انرژی بالا آماده شروع فصل شد.
مصدومیت پورعلی‌گنجی فیک بود؟

به گزارش "ورزش سه"، مدافع ملی‌پوش پرسپولیس که چند روز پیش در جریان دیدار دوستانه با آلومینیوم اراک دچار شکستگی خفیف بینی شد، حالا با سرعتی غافلگیرکننده دوباره به تمرینات گروهی بازگشته است.

پورعلی‌گنجی روز گذشته در حالی پا به زمین تمرین گذاشت که از همان لحظات ابتدایی با روحیه‌ای بالا و لبخندی روی صورت، تمام آیتم‌های بدنی را بدون محدودیت پشت سر گذاشت.

شماره ۸ سرخ‌ها نه‌تنها از مصدومیتش اثری نشان نداد، بلکه با شتاب و انگیزه‌ای مثال‌زدنی در کنار سایر بازیکنان دوید تا نشان دهد آماده نبردهای پیش‌روست.

در سالی که می‌تواند آخرین فرصت جدی برای حضور او در سطح اول ملی و حتی یک جام جهانی دیگر باشد، به نظر می‌رسد مدافع باتجربه پرسپولیس قصد ندارد حتی یک روز از تمرینات و آماده‌سازی را از دست بدهد. این بازگشت سریع، پیام روشنی برای هواداران و البته رقبای پرسپولیس دارد: پورعلی‌گنجی آماده است و قرار نیست هیچ مصدومیتی سد راهش شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار