کد: 214390119 مرداد 1404 ساعت 19:31

دو سوپر استار الدحیل علیه نخبگان سپاهان

الدحیل با حضور تمام ستارگان و خریدهای جدیدش، امشب تمرین اصلی خود پیش از دیدار سرنوشت‌ساز مقابل سپاهان را برگزار می‌کند.
دو سوپر استار الدحیل علیه نخبگان سپاهان

به گزارش ورزش سه، تیم فوتبال الدحیل قطر ساعت ۱۹ امروز به وقت محلی، تمرین اصلی خود را برای آماده‌سازی پیش از دیدار حساس مقابل فولاد مبارکه سپاهان ایران در مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا برگزار می‌کند.

جمال بلماضی، سرمربی الدحیل، قصد دارد در این جلسه، چارچوب نهایی برنامه تاکتیکی و ترکیب اصلی تیمش را مشخص کند؛ تمرینی که پس از روزهای پرانرژی و روحیه‌بخش اخیر، با حضور تمام بازیکنان، از جمله خریدهای جدید برگزار می‌شود.

کریستوف پیاتک مهاجم لهستانی، مارکو وراتی هافبک ایتالیایی، جان شارل کاستیلتو مدافع کامرونی، عادل بولبینه بازیکن الجزایری، یوسف سابالی ملی‌پوش سنگالی و لوکاس سیلوا «توتا» مدافع برزیلی، ستارگانی هستند که در تمرین حضور خواهند داشت.

این تمرین در حالی برگزار می‌شود که الدحیل از سه روز پیش و در ورزشگاه لوسیل، تمرینات جدی خود برای این مسابقه را آغاز کرده است. شاگردان بلماضی پیش از این اردوی ۱۸ روزه‌ای در هلند برپا کرده بودتد و حالا با روحیه‌ای بالا آماده تقابل با سپاهان می‌شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار