کد: 242981626 شهریور 1405 ساعت 17:52962 بازدید

توخل یکی از ستاره‌هایش را از دست داد

جان استونز به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا، دیدار پیش روی تیم ملی انگلیس در فهرست جدید توماس توخل را از دست خواهد داد.
توخل یکی از ستاره‌هایش را از دست داد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه اینتر تأیید کرد که جان استونز دچار کشیدگی عضلانی در ناحیه ران چپ شده است.

توماس توخل، سرمربی سه شیرها، قرار است روز جمعه ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی (12.30 تهران) نخستین فهرست خود را از زمان رقابت‌های جام جهانی اعلام کند، اما استونز اکنون با زمان مسابقه می‌دهد تا از این آسیب‌دیدگی رهایی یابد. 

این مدافع ۳۲ ساله که تابستان امسال از منچسترسیتی به اینتر پیوسته بود، در جریان پیروزی پرگل ۵ بر ۳ تیمش مقابل اودینزه در روز دوشنبه نخستین حضور خود در ترکیب اصلی را تجربه کرد، اما پس از ۶۲ دقیقه به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شد.

2538165

باشگاه ایتالیایی اعلام کرد که استونز در موسسه هوانیتاس در روزانو تحت معاینات بالینی و تشخیصی قرار گرفته و وضعیت او طی روزهای آینده دوباره ارزیابی خواهد شد. گزارش‌ها در ایتالیا حاکی از آن است که او ممکن است حدود یک ماه از میادین دور باشد.

این مسئله دردسر بزرگی برای توخل ایجاد می‌کند؛ چرا که تیم ملی انگلیس در پنجره ملی پیش رو برنامه‌ای فشرده در لیگ ملت‌های اروپا مقابل اسپانیا، چک و کرواسی دارد. استونز یکی از مهره‌های کلیدی و مورداعتماد توخل در جام جهانی تابستانی امسال در آمریکای شمالی بود، اما مصدومیت‌های متوالی بار دیگر روند این مدافع باتجربه را تحت‌الشعاع قرار داده است.

اکنون توخل باید گزینه‌های جایگزین خود را در قلب خط دفاعی بررسی کند که از جمله آن‌ها می‌توان به مارک گِهی، ازری کنسا، لوی کولویل، جارل کوانسا و ترور شالوبا اشاره کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار