کد: 214396920 مرداد 1404 ساعت 09:30

فعلا گارسیا را ثبت می‌کنیم

توپ طلا به یک بازیکن از بارسلونا می‌رسد

خوان لاپورتا، رئیس بارسلونا، درباره ثبت قرارداد بازیکنان جدید و توپ طلای 2025 صحبت کرد.
توپ طلا به یک بازیکن از بارسلونا می‌رسد

به گزارش "ورزش سه"، خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، در گفت‌وگو با شبکه TV3 اعلام کرد که غیبت تراشتگن، در اصل، راه را برای ثبت‌نام خوان گارسیا باز خواهد کرد، اما حضور رشفورد و دیگران در هفته اول در خطر است: «و اگر پیش از شروع لالیگا موفق نشویم، هنوز هم تا پایان ماه آگوست زمان داریم.».

لاپورتا نتوانست تضمین کند که سه خرید جدید بارسلونا در این فصل (خوان گارسیا، رشفورد و بردغجی) به همراه دو بازیکن تمدیدشده، شزنی و جرارد مارتین، تا روز شنبه که بارسلونا در مایورکا فصل را آغاز می‌کند، ثبت‌نام شوند. 

2215583

با این حال، او تقریباً مطمئن بود که با تأیید گزارش پزشکی لالیگا درباره مصدومیت طولانی‌مدت تراشتگن، ثبت‌ قرارداد دروازه‌بان سابق اسپانیول انجام خواهد شد. او گفت: «ما در حال تلاش هستیم تا همه بازیکنان ثبت‌نام شوند. با گزارش پزشکی مارک، فکر می‌کنم بتوانیم خوان را ثبت کنیم؛ و برای دیگران هم در حال کار هستیم و امیدوارم خبرهای خوبی داشته باشیم. اگر پیش از شروع لالیگا موفق نشویم، تا 31 آگوست (9 شهریور) زمان داریم.» 

او همچنین درباره افتتاح رسمی ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ، حتی با حضور 27000 تماشاگر، تاریخ مشخصی اعلام نکرد: «ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا پروژه طبق برنامه پیش برود. با شهرداری همکاری نزدیکی داریم که این پروژه را به‌عنوان یک پروژه شهری و کشوری می‌بیند. امیدواریم هرچه زودتر به ورزشگاه برگردیم تا این هدف محقق شود. مطمئنم لحظات فراموش‌نشدنی را تجربه خواهیم کرد.»

رئیس بارسلونا ظاهراً خواست گذشته را در مورد تراشتگن فراموش کند: «همان‌طور که مارک گفته، رو به جلو نگاه کنیم. تراشتگن فوق‌العاده بوده است. مشکلات حل شده‌اند و فکر می‌کنم سخنان او در مراسم صادقانه بود. هواداران ما به یک کاپیتان پیشرو نیاز داشتند و او علاوه بر بازیکنی عالی، انسانی فوق‌العاده است. خیلی خوشحالم که دوباره کاپیتان تیم شده است.» 

او همچنین درباره جدایی اینیگو مارتینز توضیح داد و اشاره کرد که مشکلات فرپلی مالی بارسلونا نیز در این تصمیم نقش داشته است: «دکو گفت که پنج مدافع میانی داریم و یکی باید جدا شود. موضوع اینیگو پیش آمد که با ما عالی بود و این انتقال نهایی شد. فکر می‌کنم او دوست داشت یک سال دیگر بماند، اما این فرصت یک‌بار در زندگی بود و تصمیم او شخصی و خانوادگی بود. ما با او در این مورد صحبت کرده بودیم. این جدایی به فرپلی مالی ما کمک کرد، بنابراین از او تشکر می‌کنم و برایش آرزوی موفقیت دارم.»

لاپورتا در پایان درباره توپ طلا صحبت کرد: «فکر می‌کنم باید به یک بازیکن بارسلونا برسد. لامین در سطح یک نابغه است و این را در هر بازی و هر تمرین نشان می‌دهد. ما همچنین به‌عنوان بهترین تیم کاندیدا شده‌ایم. در مراسم توپ طلا به‌خوبی حضور خواهیم داشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار