کد: 214416521 مرداد 1404 ساعت 00:25

کابوس‌وار نه، شب به یادماندنی ادیب؛

اشک بی‌پایان، همه تراکتوری‌ها دلداری دادند

دروازه‌بان جوان تراکتور شب خاصی در سوپرجام سپری کرد و در اولین بازی برای این تیم به قهرمانی رسید.
اشک بی‌پایان، همه تراکتوری‌ها دلداری دادند

به گزارش "ورزش سه"، بدون اینکه یک بازی در فصل 03-1402 برای تراکتور انجام بدهد، سال گذشته با انتقال قرضی راهی فولاد خوزستان شد و در سه بازی رسمی برای این تیم به میدان رفت که یک خاطره شیرین و دو مسابقه تلخ در جمع شاگردان یحیی گل‌محمدی داشت، اما بازگشتش به جمع سرخ پوشان تبریزی خاطره انگیز بود.

ادیب زارعی در شرایطی به تراکتور برگشت که به‌خاطر محرومیت علیرضا بیرانوند و عدم جذب گلر جدید، دراگان اسکوچیچ مجبور به استفاده از او در ترکیب اصلی شد که این گلر هم علی‌رغم خروج ناموفق و دریافت گل بد در دقیقه 12 و فشار زیادی که مقابل استقلال تحمیل می‌کرد، در نهایت با خوشحالی از زمین بیرون آمد.

این دروازه‌بان 22 ساله که فصل قبل در فولاد خوزستان یک بازی در لیگ برتر مقابل تراکتور انجام داد و دو بار هم در جام حذفی برابر فولاد هرمزگان و پیکان به میدان رفت، در بازگشت به تراکتور حضور ثابت در سوپرجام را تجربه کرد که ورودش با قهرمانی همراه بود.

زارعی علی‌رغم اینکه شروع ناموفقی در سوپرجام داشت، اما به مرور زمان شرایط خوب خود را حفظ کرد و پس از سوت پایان، سرش را روی چمن گذاشت و پس از فشار 80 دقیقه‌ای اشک ریخت.

دروازه‌بان جوان فولاد در شرایطی که سرش را روی زمین گذاشته و گریه می‌کرد، با همراهی شجاع خلیل‌زاده و دیگر بازیکنان و عوامل تیم تراکتور از جای خود بلند شد و به سمت هواداران تبریزی رفت و صدای «بیر، ایکی، اوچ» به رهبری او در ورزشگاه نقش جهان پیچید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
129اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار