کد: 214437122 مرداد 1404 ساعت 05:15

پنج بازیکن سابق سیرجانی‌ها در ترکیب آبی‌ها

استقلال به شعبه دوم گل‌گهر تبدیل شد

پنج بازیکن سابق گل‌گهردر مسابقه سوپرجام برای استقلال به میدان رفتند.
استقلال به شعبه دوم گل‌گهر تبدیل شد

به گزارش "ورزش سه"، از روزگاری که برخی رسانه‌ها گل‌گهر را «شعبه دوم استقلال» می‌نامیدند، زمان زیادی نگذشته است؛ روزهایی که گل‌گهر هنوز یک باشگاه نوپا در فوتبال ایران محسوب می‌شد، در سایه نام بزرگان قرار داشت و به نوعی اصلاً دیده نمی‌شد. اما گل‌گهر امروز به جایگاهی دست یافته که در ترانسفر بازیکن، به‌عنوان یک الگو در فوتبال کشور شناخته می‌شود.

چهار، پنج سال پیش و با حضور امیر قلعه‌نویی، شاهد انتقال تعداد زیادی از بازیکنان استقلال به گل‌گهر بودیم؛ از میلاد زکی‌پور تا آرمین سهرابیان، مرتضی تبریزی، محسن فروزان، بهنام برزای و... همه بازیکنانی بودند که سابقه پوشیدن پیراهن استقلال را داشتند و به همین واسطه، از گل‌گهر به‌عنوان «شعبه دوم استقلال» یاد می‌شد.

با گذشت زمانی نسبتاً کوتاه، همه‌چیز وارونه شد! استقلال در بازی برابر تراکتور (سوپرجام) از پنج بازیکن سابق گل‌گهر در ترکیب خود استفاده کرد؛ سامان فلاح، امیرمحمد رزاقی‌نیا، علیرضا کوشکی، سعید سحرخیزان و آرمین سهرابیان، بازیکنانی بودند که برای آبی‌پوشان به میدان رفتند.

از این پنج نفر، چهار بازیکن با درخشش در گل‌گهر به فوتبال ایران معرفی شده و سپس راهی استقلال شدند. با این اوصاف، حالا می‌توان از استقلال به‌عنوان «شعبه دوم گل‌گهر» نام برد؛ باشگاهی که چشم به پدیده‌های گل‌گهر دوخته و تاکنون برای خرید این ستاره‌ها هزینه قابل‌توجهی پرداخته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار