کد: 214489125 مرداد 1404 ساعت 11:59

پلیس به اتفاق جنجالی آنفیلد ورود کرد!

پلیس در حال تحقیق درباره حادثه توهین نژادپرستانه هوادار لیورپول به آنتوان سمنیو است.
پلیس به اتفاق جنجالی آنفیلد ورود کرد!

به گزارش "ورزش سه"، دیدار افتتاحیه فصل جدید لیگ برتر بین لیورپول و بورنموث پس از گذشت ۲۹ دقیقه متوقف شد، زمانی که سمنیو توهین نژادپرستانه‌ای که به او شده بود را به آنتونی تیلور، داور این مسابقه، گزارش داد. پلیس مرسی ساید پس از آن تایید کرد که یک مرد ۴۷ ساله از آنفیلد اخراج شده و تحقیقات در این‌ باره در جریان است.

این اتفاق سایه‌ای بر شبی احساسی انداخت که در آن هواداران لیورپول گرد هم آمده بودند تا به دیوگو ژوتا، که به‌ شکلی تراژیک همراه با برادرش آندره سیلوا در ماه جولای در اسپانیا و در یک سانحه رانندگی جان باخت، ادای احترام کنند. پیش از آغاز این مسابقه بود که هواداران در سکوهای کوپ موزاییک‌هایی با نوشته‌های «DJ20» و «AS30» شکل دادند، در حالی که محمد صلاح پس از بازی و در حین همخوانی با سرود ژوتا نتوانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد.

2216754

پس از پیروزی ۲-۴ تیمش برابر بورنموث، آرنه اشلوت توهین به سمنیو را محکوم کرد و گفت: «این کار در هیچ ورزشگاهی قابل قبول نیست، به‌ خصوص در آنفیلد. نباید اتفاق بیفتد اما متاسفانه باید حتماً در موردش صحبت کنیم. این شب باید درباره دیوگو و ادای احترام‌ها به او می‌بود اما این اتفاق تلخ رخ داد.

بعد از بازی با سمنیو صحبت کردم و گفتم باشگاه هر کاری که بتواند انجام خواهد داد تا فرد مسئول را پیدا کند. اگر چنین اتفاقی برای کسی بیفتد و او بتواند این‌ طور بازی کند، شایسته تحسین است. او نه‌ تنها بازیکن بزرگی است، بلکه از نظر ذهنی هم بسیار قوی است. اما این اتفاق غیرقابل قبول است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار