کد: 214518227 مرداد 1404 ساعت 02:13

اسطوره‌ رئال هم تسلیم یامال شد

استیو مک منمن، ستاره سابق رئال مادرید، از لامین یامال به شکلی ویژه تمجید کرد.
اسطوره‌ رئال هم تسلیم یامال شد

به گزارش "ورزش سه"، حتی اسطوره‌های رئال مادرید هم نمی‌توانند از لامین یامال تمجید نکنند. 

استیو مک‌منمن، گلزن فینال لیگ قهرمانان سال ۲۰۰۰ که رئال مادرید در آن بازی والنسیا را ۳-۰ در استادیوم سنت دنی شکست داد، روز شنبه در ورزشگاه مایورکا به‌عنوان تحلیلگر پلتفرم پرمیر اسپورتس حضور داشت و از عملکرد بازیکن بارسلونا شگفت‌زده شد: «گلش فوق‌العاده بود. در ابتدای بازی و سال گذشته درباره او صحبت کردیم. او ستاره لالیگا در این فصل است و این را با شوت نهایی‌اش ثابت کرد. او کاملاً درخشان بود»

2217112

مک منمن از توانایی‌های شماره ۱۰ جدید بارسلونا تمجید کرد: «او توانایی بازی در سمت چپ را دارد، جایی که بسیار قوی است، اما در سمت راست هم می‌تواند بازی کند و از مدافعان عبور کند. او در حال حاضر همه‌چیز دارد و باز هم بهتر خواهد شد.»  

ماکا پیامی هم برای فلیک فرستاد: «فقط امیدوارم بارسلونا، همان‌طور که بارها گفته‌ام، همیشه از او وقتی بازی‌ها خیلی خوب پیش می‌روند استفاده نکند، چون گاهی اوقات با استعداد بزرگش حریف را عصبانی می‌کند. اما چه بازیکنی، تماشای او اینجا واقعاً لذت‌بخش است.»

لازم به ذکر است که یامال در برتری 0-3 شنبه شب برابر مایورکا زننده گل سوم بارسا در دقیقه 94 بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار