به گزارش "ورزش سه"، بعدازظهر امروز(دوشنبه) علی کفاشیان، دبیرکل اسبق کمیته ملی المپیک و رئیس سابق فدراسیون های فوتبال و دوومیدانی در ساختمان فدراسیون هندبال حاضر شد و با علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون دیدار کرد.
در این نشست کفاشیان با اشاره به اینکه پیشرفت هندبال در سال های اخیر قابل توجه بوده، عنوان کرد: هندبال ایران به ویژه در بخش بانوان در سال های گذشته پیشرفت خوبی داشته و موفقیت های خوبی بدست آمده که امیدوارم این رشته بتواند سیر پیشرفت خود را ادامه دهد.
دبیرکل اسبق کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه علیرضا پاکدل مسئولیت سرپرستی کاروان ایران در بازی های آسیایی جوانان بحرین را برعهده دارد، برای او و ورزشکاران ایرانی در این رویداد آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه نیز علیرضا پاکدل با ابراز خوشحالی از حضور کفاشیان در فدراسیون هندبال و با بیان اینکه بدون شک آقای کفاشیان خدمات بزرگی را به ورزش کشور ارائه کرده اند، عنوان کرد: امیدوارم بتوانم چه در فدراسیون هندبال و چه در کمیته ملی المپیک ادامه دهنده راه بزرگانی همچون شما باشم.