کد: 214544727 مرداد 1404 ساعت 22:44

هیچ تیمی به این اندازه گل‌گهر را تحت فشار قرار نداده بود

حسینی: بازی امروز در ادامه راه به ما کمک می‌کند

سرمربی آلومینیوم اراک پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر گل‌گهر تأکید کرد که تغییرات زیاد این تیم در نقل‌وانتقالات می‌تواند در ادامه فصل به آنها کمک کند.
حسینی: بازی امروز در ادامه راه به ما کمک می‌کند

به گزارش" ورزش سه"، تیم فوتبال آلومینیوم اراک در نخستین دیدار خود در لیگ برتر مقابل گل‌گهر سیرجان قرار گرفت و با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. پس از پایان بازی، سید مجتبی حسینی در نشست خبری حاضر شد و به تحلیل عملکرد شاگردانش پرداخت.

سرمربی آلومینیوم در ابتدا اظهار کرد: «برای شروع فصل، بازی بدی نبود. گل‌گهر در دقایق ابتدایی با پرس سنگین و استفاده از اشتباهات بازیکنان ما توانست به گل برسد و سوپرگل به ثمر رساندند. حتی یکی دو موقعیت دیگر هم روی همین اشتباهات به دست آورد. اما از دقیقه ۳۰ به بعد، تیم ما در بحث گردش و حفظ توپ شرایط بهتری پیدا کرد.»

او ادامه داد: «در نیمه دوم یک ضدحمله خطرناک از سمت تیکدری داشتیم، اما پس از تغییر سیستم، فکر می‌کنم کل جریان بازی در اختیار ما بود. چند فرصت خوب ایجاد کردیم تا بتوانیم نتیجه را برگردانیم، ولی متأسفانه در نهایت موفق نشدیم. با این حال، با توجه به تغییرات زیادی که داشتیم، این مسابقه می‌تواند به ما کمک کند تا در ادامه فصل عملکرد بهتری داشته باشیم.»

حسینی درباره سیاست‌های باشگاه در نقل‌وانتقالات توضیح داد: «شرایط ما به گونه‌ای نیست که بتوانیم با ارقام بالا در بازار نقل‌وانتقالات رقابت کنیم و بازیکنان سطح بالا جذب کنیم. به همین دلیل ناچار شدیم بیشتر به سراغ جوان‌ها برویم. خوشبختانه تیم خوبی داریم و فکر می‌کنم کمتر تیمی توانسته در این حد به گل‌گهر فشار بیاورد.»

او در پایان افزود: «این بازی برای ما تجربه بسیار مفیدی بود و به ما کمک کرد. تغییرات زیادی داشتیم و همین بازی به ما  کمک می‌کند تا در ادامه راه بتوانیم تصمیمات بهتری بگیریم. ما با توجه به داشته‌هایمان به سراغ بهترین‌ها می‌رویم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار