کد: 214552528 مرداد 1404 ساعت 10:11

پس از مشاجره در تمرین

رابیو از مارسی کنار گذاشته شد

آدرین رابیو و جاناتان روو پس از مشاجره در جریتن تمرین، به‌طور موقت از تیم مارسی کنار گذاشته شدند.
رابیو از مارسی کنار گذاشته شد

به گزارش "ورزش سه"، این خبر را "RMC Sport" منتشر کرد. این تصمیم پس از مشاجره‌ای تند بین این دو بازیکن در روز جمعه و پس از شکست 1-0 مارسی مقابل رن اتخاذ شد. پس از پایان بازی، این دو بازیکن به‌صورت کلامی یکدیگر را تهدید کردند که باعث شد بازیکنان دیگر و مدیر ورزشی، مهدی بن‌عطیه، برای جدا کردن آن‌ها مداخله کنند.  

این محرومیت که انتظار نمی‌رود طولانی‌مدت باشد، بخشی از سیاست المپیک مارسی برای تقویت انضباط داخلی و جلوگیری از هرگونه انحراف غیرورزشی است. رابیو که یک سال پیش به مارسی پیوست، با جاناتان روو اختلاف شدیدی پیدا کرد که منجر به درگیری‌ای شد که در تونل رختکن ورزشگاه روآزون پارک شنیده شد.  

2217761

اولین شکست مارسی در بازی افتتاحیه لیگ مقابل رن، در داخل تیم به‌خوبی پذیرفته نشد. روبرتو دی زربی، سرمربی تیم، به شدت از بازیکنان به دلیل کمبود انگیزه در مسابقه‌ای که تیم یک ساعت با برتری عددی بازی کرد، انتقاد کرد. رابیو، یکی از بازیکنان کلیدی، به دلیل عملکردش در روز جمعه مورد انتقاد شدید قرار گرفت، هرچند ضربه‌اش به تیر دروازه در لحظات پایانی نیمه اول برخورد کرد.  

طبق گزارش RMC Sport، المپیک مارسی ممکن است از رابیو و روو بخواهد به‌عنوان نشانه‌ای از پشیمانی، بخشی از حقوق خود را به بنیاد خیریه این باشگاه اهدا کنند.

عصر دوشنبه، تمرینات مارسی از سر گرفته می‌شود، احتمالاً بدون حضور این دو بازیکن. روو، بازیکن انگلیسی، در آستانه جدایی از تیم قرار دارد و تیم‌هایی مانند رم و بولونیا از ایتالیا به او علاقه نشان داده‌اند.  

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار