کد: 214565228 مرداد 1404 ساعت 18:35

بازاریابی رسانه‌ای برای وینگر ازبک

فولاد و پرسپولیس کدام‌یک خورشید می‌خواهند؟

رسانه‌های ازبکستانی از علاقه فولاد و پرسپولیس به جذب خورشید گیوسوف خبر داده‌اند.
فولاد و پرسپولیس کدام‌یک خورشید می‌خواهند؟

به گزارش ورزش سه، ساعتی قبل وب‌سایت چمپیونات مدعی شد که دو باشگاه ایرانی فولاد و پرسپولیس وضعیت جذب خورشید گیوسوف، وینگر ۳۰ ساله تیم فوتبال آلمالیق، را دنبال می‌کنند.

این وب‌سایت البته اعلام کرد که تاکنون هیچ پیشنهاد رسمی از سوی این دو باشگاه به باشگاه ازبکستانی ارسال نشده است اما آنها پیگیر وضعیت این بازیکن هستند و شرایط جذب او را بررسی می‌کنند.

2217922

با وجود انتشار این خبر در رسانه‌ها، پیگیری‌ها نشان می‌دهد هیچ مذاکره‌ای میان پرسپولیس و فولاد با این بازیکن صورت نگرفته و نام گیوسوف در برنامه‌های نقل و انتقالاتی این دو باشگاه جایی ندارد.

گیوسوف که در این فصل ۲۳ بار برای آلمالیق به میدان رفته، توانسته ۸ گل بزند و ۵ پاس گل نیز ثبت کند. سایت ترانسفر مارکت ارزش این بازیکن را حدود یک میلیون یورو تخمین زده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار