کد: 214598630 مرداد 1404 ساعت 11:4816.2K بازدید

خط و نشان به سبک رقیب ایران: یک ۳-۰ راحت!

رقیب ایران برای صدرنشینی در گروه به یک پیروزی شیرین مقابل پورتوریکو دست یافت.
خط و نشان به سبک رقیب ایران: یک ۳-۰ راحت!

به گزارش "ورزش سه"، والیبالیست های جوان لهستانی اولین مسابقه خود در مسابقات قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان امسال را با پیروزی پشت سر گذاشتند. تیم ملی لهستان در سه ست تیم ملی پورتوریکو را شکست داد.

لهستانی‌ها در اولین مسابقه خود در مسابقات قهرمانی زیر 21 سال جهان شروع بسیار خوبی داشتند. تیم ملی لهستان تنها چند دقیقه پس از شروع مسابقه با پنج امتیاز اختلاف (11-6) پیش افتاد. شاگردان پیوتر گرابان به تدریج برتری خود را افزایش دادند و در نهایت این ست را با نتیجه 25-15 به سود خود به پایان رساندند. وویچک گایِک شایسته تقدیر ویژه ای بود و پنج امتیاز در این ست کسب کرد.

ست دوم مسابقه برای بازیکنان لهستان چندان موفقیت‌آمیز شروع نشد. بازیکنان پورتوریکو پا پیش گذاشتند(۱۵-۱۱). با این حال، لهستانی‌ها به راحتی تسلیم نشدند، نتیجه را مساوی کردند (۲۱-۲۱) و سپس ابتکار عمل را به دست گرفتند تا در نهایت کفه ترازو را به نفع خود سنگین کنند. (۲۵-۲۲)

ست سوم کاملاً تشریفاتی بود. تیم والیبال لهستان بار دیگر تسلط خود را بر زمین آغاز کرد. بازیکنان لهستان مهارت‌های چشمگیری را در زمین به نمایش گذاشتند. لهستانی‌ها به راحتی ست آخر را با نتیجه ۲۵ بر ۲۲ بردند و اولین امتیاز خود را در مسابقات قهرمانی جهان امسال کسب کردند.

در این مرحله از مسابقات، لهستان چهار مسابقه دیگر برگزار خواهد کرد. آنها با تیم‌های ملی کره جنوبی (۲۲ آگوست)، کانادا (۲۳ آگوست)، قزاقستان (۲۵ آگوست) و ایران (۲۶ آگوست) روبرو خواهند شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار