کد: 214648002 شهریور 1404 ساعت 10:3869.1K بازدید

ساپینتو با منجنیق آشنا می‌شود!

تیم فوتبال ذوب آهن می‌خواهد در پایان هفته دوم لیگ برتر، حداقل امتیاز را به حساب خود واریز کرده باشد.
ساپینتو با منجنیق آشنا می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال ذوب آهن با تلفیقی از نفرات جوان و باتجربه وارد لیگ بیست و پنجم شده و بعد از ناکامی در هفته اول و باخت خانگی به پیکانِ تازه وارد، حالا به دنبال دشت اولین امتیازش در مصاف با استقلال است. آن هم تهران!

در اولین هفته لیگ، مصاف فولادشهر بارها شاهد اوت انداختن های خاص نادر محمدی بود. او به همان روش تکراری اما همیشه جذاب خود، بعد از پشتک زدن توپ را با بالاترین توان و سرعت ممکن به سمت دروازه حریف می‌انداخت تا هر پرتاب اوت ذوب آهن، حکم ارسال کرنر یا ضربه ایستگاهی داشته باشد.

2219120

هر چند هم‌تیمی‌های او هرگز در این بازی نتوانستند از این فرصت‌ها خلق موقعیت جدی داشته باشند، اما مشخص شد که قاسم حدادی‌فر روی این توانایی نادر حساب باز کرده. البته توجه او به نادر بیشتر از این حرفهاست چرا که بعد از تعویض احسان پهلوان در دقیقه 78، این نادر محمدی بود که بازوبند کاپیتانی را به بازو بست تا مشخص شود جایگاهی مهم در ترکیب تیمش دارد.

البته غیبت شایان مصلح – به عنوان کاپیتان اول - در هفته نخست، بازوبند را به پهلوان رساند و چون در تمام طول بازی، شایان فرصت جدا شدن از نیمکت و حضور در زمین را پیدا نکرد، نادر محمدی هم کاپیتانی ذوب آهن را تجربه کرد. هر چه که هست حالا این بازیکن قرار نیست صرفا شرح وظایف عادی خود - که اوت انداختن هم یکی از آنهاست - را انجام دهد بلکه رهبری تیم نیز دغدغه او خواهد بود.

2219121
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار