به گزارش "ورزش سه"، احمدزاده که در این مسابقه برای دومین هفته متوالی در پست غیرتخصصی دفاع چپ به میدان رفت، همچنان با انتقاد گروهی از هواداران پرسپولیس مواجه بود اما نهایتا در نقش جهان همراه با تیمش برد بزرگی را تجربه کرد.
این بازیکن باتجربه پس از بازی با انتشار استوری از شادی مشترک جالبش با علی علیپور با اموجی خنده نوشت: «زیبای من»، و به این ترتیب احساس خود را نسبت به گل سه امتیازی مهاجم تیم به نمایش گذاشت.
احمدزاده در شرایطی مقابل سپاهان به میدان رفت که بارها سابقه بازی در این تیم را داشته و حتی در این ورزشگاه به پرسپولیس گل زده بود. با این حال او نشان داد بیتوجه به هجمهها، تنها چیزی که برایش اهمیت دارد، برد پرسپولیس است.
نکته اینکه احمدزاده فصل پیش با گلزنی در نقش جهان مقابل سپاهان در بازی حذفی شادی نکرده بود اما این فصل بعد از گل علیپور نتوانست شادی خود را کنترل کند.