کد: 214711304 شهریور 1404 ساعت 23:31

اخباری: از داوری ضرر کردیم اما احترام می‌گذاریم

سعید اخباری می‌گوید امروز دو پنالتی توسط وی.اِی.آر برای شمس‌آذر اعلام شد و ما متضرر شدیم اما به تصمیم کمک‌داور ویدیویی احترام می‌گذاریم.
اخباری: از داوری ضرر کردیم اما احترام می‌گذاریم

به گزاش "ورزش سه"، سعید اخباری در نشست خبری پس از بازی شمس‌آذر قزوین و چادرملوی اردکان که در نهایت با نتیجه پرگل چهار بر چهار به پایان رسید، گفت: نتیجه دلخواه ما نبود. بازیکنان ما بازی را تمام شده دیدند، گل اول را در یک اشتباه دریافت کردیم.

وی گفت: در ادامه بازی تلاش بازیکنان چادرملو ستودنی و از شروع نیمه دوم هم ریتم بازی دست ما بود و مجدد روی تصمیم وی.اِی.آر پنالتی اعلام شد اما فکر می‌کنم گل‌هایی که دریافت کردیم برخلاف جریان بازی اتفاق افتاد.

سرمربی چادرملو ادامه داد: به بازیکنانم خداقوت می‌گویم. تلاش خوبی داشتند و گل‌هایی که دریافت کردیم روی اشتباهات صورت گرفت، ما تنبیه شدیم چون می‌توانستیم برنده بازی باشیم اما غفلت کردیم. به هر حال قشنگی فوتبال به همین اتفاقات و لحظات است.

این مربی در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره پیش‌بینی جایگاه چادرملو در جدول، اضافه کرد: هیچ‌کس نمی‌تواند این موضوع را پیش‌بینی کند؛ در تیم چادرملوی اردکان سعی می‌کنیم از بازیکنان جوان در کنار باتجربه‌ها استفاده کنیم و شاکله اصلی تیم را حفظ کنیم.

اخباری در پایان گفت: متأسفانه در بازی بعد با اینکه میزبان هستیم باز هم باید خارج از خانه بازی کنیم، امروز مردم قزوین که در ورزشگاه حاضر بودند از بازی لذت بردند و متأسفم که ما دور از مردم استان یزد باید بازی‌های خانگی خود را برگزار کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار