کد: 214740406 شهریور 1404 ساعت 11:1027K بازدید

دستیار سابق عطایی مامور حذف ایران شد!

تیم ملی والیبال ایران باید مراقب تیم چین تحت هدایت پاول وویسکی باشد.
دستیار سابق عطایی مامور حذف ایران شد!

به گزارش "ورزش سه"، با پایان یافتن دور یک هشتم نهایی مسابقات والبیال قهرمانی جوانان جهان، تیم ملی والیبال ایران با سرمربیگری غلامرضا مومنی مقدم توانست با شکست آرژانتین راهی مرحله یک چهارم نهایی شود. ایران در این مرحله باید به مصاف چین میزبان برود.

تیم والیبال زیر 21 سال چین دیروز در یک بازی هیجان انگیز با نتیجه 3 بر 2 ژاپن را از پیش رو برداشت و حریف ایران در مرحله یک چهارم نهایی شد.

اما تیم ملی والیبال جوانان چین، می‌تواند یک تیم کاملا خطرناک برای ایران باشد. این تیم با داشتن بازیکنی به نام لی های که در پست قطر پاسور بازی می‌کند، امیدوار است بتواند ایران را شکست بدهد. لی های یکی از ستاره‌های چین است که در سرویس عملکردی عالی دارد. دیگر بازیکن خطرناک چینی‌ها، بوهانگ وانگ است که در پست دریافت کننده بازی می‌کند. وانگ در جام باشگاه‌های آسیا برابر فولاد سیرجان ایران عالی کار کرد و حالا نیز می‌تواند برای بازیکنان ایران دردسر ایجاد کند.

علاوه بر اینها، یک سرمربی روی نیمکت تیم ملی والیبال جوانان چین نشسته که کاملا با والیبال ایران آشنایی دارد. پاول متئوش وویسکی که در زمان سرمربیگری بهروز عطایی در تیم ملی، دستیار او بود، در حال حاضر هدایت جوانان چین را بر عهده دارد و نقش او در آوردن میزبان مسابقات به جمع هشت تیم بسیار مهم بوده است. البته بازیکنان ایران باید مراقب باشند و اجازه ندهند تا هواداران چینی و همچنین اشتباهات داوری تمرکزشان را برهم بزنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار