کد: 214833611 شهریور 1404 ساعت 03:285.1K بازدید

صدرنشین پاسورهای لیگ از بازی 8 گله!

هافبک چپ‌پای چادرملو دو پاس گل در جریان دومین بازی فصل مقابل شمس‌آذر داد.
صدرنشین پاسورهای لیگ از بازی 8 گله!

به گزارش "ورزش سه"، چادرملو اردکان فصل جدید لیگ برتر را با شرایط خوبی شروع کرده و پس از برتری مقابل فولاد خوزستان، در دیدار اخیرش در قزوین به تساوی چهار بر چهار برابر شمس‌آذر رسید که رضا محمودآبادی، هافبک چپ‌پای این تیم توانست دو پاس گل بدهد.

رضا محمودآبادی که صعود به لیگ برتر را همراه با چادرملو اردکان تجربه کرد و فصل گذشته نیز دو گل به ثمر رساند و پنج پاس گل داد، در دیدار اخیرشان مقابل شمس‌آذر قزوین هم دو گل زودهنگام برای رضا دهقان و علی خدادادی ساخت.

2221953

این هافبک چپ‌پا در دقیقه 3 مسابقه اخیر چادرملو مقابل شمس‌آذر با پاس در عرض از سمت راست زمین به پشت محوطه جریمه، رضا دهقان را در موقعیت شوت‌زنی قرار داد و در دقیقه 11 هم با فرار از سمت چپ زمین، در محوطه جریمه خدادادی را در مقابل دروازه خالی گذاشت تا دو بر صفر پیش بیفتند.

این دو پاس گل کاری کرد تا محمودآبادی حالا در کنار امیرحسین جدی، مدافع  راست ذوب‌آهن در صدر جدول برترین پاسورهای لیگ برتر در پایان هفته دوم قرار بگیرند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار