کد: 214851812 شهریور 1404 ساعت 04:008.2K بازدید

الهلال از لیگ فرانسه دروازه‌بان می‌گیرد

باشگاه الهلال عربستان در حال بررسی جذب یک دروازه‌بان خارجی برای تقویت تیم در نقل و انتقالات تابستانی جاری است.
الهلال از لیگ فرانسه دروازه‌بان می‌گیرد

به گزارش ورزش سه، روزنامه الشرق الاوسط اعلام کرده که باشگاه الهلال عربستان در حال بررسی چند نام برای تقویت تیم فوتبال خود در پست دروازه‌بانی است اما محتمل‌ترین گزینه، جذب دروازه‌بانی است که در لیگ فرانسه بازی می‌کند.

همچنین مدیریت الهلال که به صورت همزمان برنامه تقویت فهرست تیم امید خود را نیز پیگیری می‌کند، یک مهاجم جوان متولد زیر ۲۱ سال را در رادار خود قرار داده است.

این در حالی است که الهلال روز دوشنبه نیز از امضای قرارداد با یوسف آغچیچک، بازیکن ۱۹ ساله تیم ملی ترکیه و مدافع تیم فنرباغچه ترکیه خبر داد. این قرارداد با هدف تقویت خط دفاعی تیم عربستان با حضور یک بازیکن آینده‌دار که یکی از برجسته‌ترین استعدادهای نوظهور فوتبال ترکیه محسوب می‌شود، امضا شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار