کد: 214887113 شهریور 1404 ساعت 13:0271.1K بازدید

در تراکتور بهترین روزهای زندگی‌ام را داشتم

خرید نافرجام ساپینتو: میخواستم خداحافظی کنم!

سیدمحمد حسینی مدافع سابق تیم تراکتور سال عجیبی را پشت سر گذاشته است.
خرید نافرجام ساپینتو: میخواستم خداحافظی کنم!

به گزارش “ورزش سه”، سیدمحمد حسینی فصل گذشته در تیم استقلال خوزستان حضور داشت و بعد از پایان فصل با ارسال نوتیس به باشگاه، اعلام کرد که قصد جدایی از این تیم را دارد.  باتوجه به اینکه باشگاه در پرداخت دستمزد بازیکنان اهمال کرده بود، حسینی فسخ قرارداد خود را نهایی کرد چرا که یک پیشنهاد مطلوب برای آینده فوتبالش داشت.

اما وقوع جنگ ۱۲ روزه ناگهان همه چیز را برای این باریکن تغییر داد و وقفه پیش آمده، این پیشنهاد را از او گرفت. بعد از آن نیز پیشنهادات چندان به چشم این بازیکن نیامدند و او روزهای خود را با گوشه‌نشینی سپری کرد تا اینکه پنجره بسته شد.

اگرچه او هنوز به عنوان باریکن آزاد می‌تواند جابجا شود و احتمالا به زودی تیم خود را معرفی خواهد کرد اما به هر حال غیبتش در دو هفته نخست عجیب بوده است. چرا که او دو فصل خوب را در تراکتور پشت سر گذاشت  و پیش از آن نیز به عنوان مدافع موردنظر ریکاردو ساپینتو به استقلال رفته بود که در آخرین روزهای نقل و انتقالات برای باز شدن لیست فسخ کرد و به تراکتور پیوست.  

حسینی در مورد سرنوشت عجیب خود با خبرنگار ما صحبت کرده است. از ماجرای سرقت خانه‌اش تا پنجره نقل و انتقالاتی.

* چرا تا الان تیمت را انتخاب نکردی؟
واقعیتش من فصل گذشته یک انتخاب اشتباه داشتم، البته بازی در استقلال خوزستان با این هواداران نازنین و مردم خوب اهواز افتخار بزرگی بود اما فکر میکنم یک عده باعث شدند که ما نتوانیم کارمان را آنجا انجام بدهیم و مجبورمان کردند جدا شویم. به همین خاطر دوست داشتم انتخاب خوبی کنم و در آستانه آن هم بودم اما ماجراهایی پیش آمد که میدانید. بعدش هم واقعیت منتظر پیشنهاد خوبی ماندم که دیگر نیامد.

2053317

* یعنی توقع خودت بالا بود؟
نه اینطور نیست. یعنی من بحثم مالی نبوده فقط دوست داشتم شرایط خوب باشد و از نظر فوتبالی به من کمک شود، همین. در این سالها نشان دادم مسئله مالی برایم مهم نیست و فقط دوست دارم پیشرفت کنم ولی واقعا انقدر اتفاقات عجیبی افتاد که دیگر میخواستم خداحافظی کنم.

* الان چه کار میکنی؟
واقعیتش من در پیش فصل انفرادی تمرین کردم و خیلی خودم را آماده نگه داشتم. سعی کردم افکار سمی را از خودم دور نگه دارم و شرایط خوبی داشته باشم. گفتم که یک مدت افکار سمی دور و برم بودند اما الان آماده هستم که به تیم بعدی بروم و مذاکرات را انجام میدهم.

* تو روزهای خوبی در تراکتور داشتی، چه شد آنجا نماندی؟
واقعیتش من در تراکتور خیلی خوشحال بودم و هوادارانش به من لطف زیادی داشتند و شرایط خوبی بود. فکر میکنم بهترین دوران فوتبالم آنجا بود. اما به هر حال فوتبال است و جدایی پیش می‌آید.

* نظرت در مورد قهرمانی این تیم؟
تراکتور پارسال واقعا شایسته بود. آقای اسکوچیچ تیم خوبی جمع کردند و به ایشان تبریک میگویم. این فصل هم تیم خوبی دارند و به نظرم اگر در همان فرم پارسال باشند هیچ تیمی نمیتواند جلویشان را بگیرد.  

* استقلال را چطور میبینی؟
آقای ساپینتو مربی بزرگی است، به نظر من در فوتبال مربی بیشتر از بازیکن اهمیت دارد و اگر مربی خوبی داشته باشید او تیم را می‌سازد اما این فصل استقلال هم مربی خوبی دارد و هم بازیکنان خوب. امیدوارم موفق باشند.

2147699

* فکر میکنی امسال چه تیمی قهرمان شود؟
من فکر نمیکنم قهرمان خارج از چهار مدعی اصلی باشد، آنها از نظر مالی و ساختار تیمی تفاوت معناداری ایجاد کردند.  اما در عین حال فولاد، گل‌گهر، خیبر، ملوان و… تیمهای خوبی دارند. من از درخشش تیمهای پرتماشاگر خیلی لذت می‌برم.

* تو سال عجیبی داشتی، سرقت از خانه‌ات و … .
راستش این موضوع خیلی در زندگی من تاثیر داشت و از نظر فکری ذهنم بهم ریخت.   مسئله مالی هم بود اما منظورم این است که خیلی آسیب روانی به من و خانواده ام زد.  چون بچه کوچک دارم و اصلا نمیتوانم فکر کنم اگر خانواده ام منزل بودند چه میشد.  راستش را بگویم این مسئله باعث شد تمرکز خوبی نداشته باشم.

* حتی میخواستی از تیم جدا شوی.  
بله میخواستم در نیم فصل جدا شوم و به باشگاه دیگری بروم.  نه اینکه خدایی نکرده جسارتی باشد، فقط منظورم این است ذهنم آنجا آرام نبود وگرنه از مردم خوزستان چیزی جز محبت ندیدم.  

* از نظر فنی و ذهنی الان آماده ای؟
بله کاملا، انگیزه زیادی هم دارم و میخواهم به تیم جدیدم کمک کنم. در حال مذاکره‌ با چند تیم هستیم و کارم انجام می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار