کد: 214906814 شهریور 1404 ساعت 15:3914.2K بازدید

دو ملی‌پوش ایران هنوز در کافا بازی نکرده‌اند

دو دروازه‌بان ذخیره تیم ملی ایران هنوز فرصت حضور در زمین در تورنمنت کافا را به دست نیاوردند.
دو ملی‌پوش ایران هنوز در کافا بازی نکرده‌اند

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران طی 9 روز اخیر سه مسابقه در مرحله گروهی تورنمنت کافا برگزار کرد که علاوه بر سید پیام نیازمند به‌عنوان دروازه‌بان، 25 بازیکن در این رقابت‌ها به میدان رفتند ولی هنوز فرصت به احمد گوهری و نیما میرزازاد نرسیده است.

امیر قلعه‌نویی در سه دیدار گذشته تیم ملی ایران مقابل تیم‌های افغانستان، هند و تاجیکستان از تمام بازیکنانی که دعوت شده بودند، به‌عنوان یار ثابت یا ذخیره استفاده کرد و فقط دو گلر ذخیره باقی مانده‌اند که در فینال تورنمنت کافا فرصت بازی داشته باشند.

تمام بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی- حتی سید ابوالفضل جلالی که بعدا اضافه شد- حداقل در یک بازی در مرحله گروهی تورنمنت کافا به میدان رفتند، اما احمد گوهری و میرزازاد فعلا دور از بازی‌ها هستند.

گوهری و میرزازاد که برای نخستین بار به اردوی تیم ملی ایران دعوت شدند، شانس کمی برای حضور در فینال کافا دارند ولی البته ممکن است قلعه‌نویی در این پست هم سورپرایز داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار