به گزارش "ورزش سه"، کمیته انضباطی امروز احکام مربوط به 4 مسابقه لیگ برتر را اعلام کرد که بر این اساس 5 باشگاه با جرایم نقدی مواجه شدهاند.
این جرایم نقدی عموما به خاطر سوءرفتار تیمی نسبت به مقامات رسمی مسابقات و استفاده از مواد آتش زا توسط هواداران این تیم ها روی سکو در نظر گرفته شده است.
بر این اساس باشگاه مس رفسنجان به دلیل اتفاقات دو بازی خود مقابل تراکتور و خیبر مجموعا 30 میلیون تومان جریمه شده است. همچنین شمس آذر 20 میلیون تومان، تراکتور 10 میلیون تومان، ملوان 40 میلیون تومان و خیبر 60 میلیون تومان از سوی کمیته انضباطی جریمه شدهاند.
گفتنی است؛ صبح امروز هم کمیته انضباطی در احکام دیگری چند باشگاه لیگ برتری و همچنین برخی افراد شاغل در فوتبال از جمله ریکاردو ساپینتو را با جرایم نقدی دیگری مواجه کرده بود. جرایمی که به نظر می رسد درآمدزایی خوبی برای فدراسیون فوتبال انجام می دهد.