به گزارش ورزش سه، علیرضا صفری، شماره هفت تیم امید و بازیکن جوان چادرملو، در مسابقه اخیر مقابل گوام به میدان رفت و موفق شد در دقایق پایانی نیمه نخست با یک ضربه سرضرب از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را باز کند. این گل باعث شد ایران با برتری به رختکن برود و نتیجه مسابقه را در همان نیمه اول کنترل کند.
صفری که تاکنون فرصت بازی زیادی در لیگ برتر نداشته، با حضور در ترکیب ابتدایی تیم امید توانست حضورش در زمین را به عملکردی قابل قبول تبدیل کند. او پیش از این در فصل گذشته چند بازی فیکس و چند بازی تعویضی برای چادرملو انجام داده بود و تجربه حضور در لیگهای پایینتر و پایه باعث شد و شناخت روانخواه به تیمهای لیگ یکی باعث شد تا او یکی از بازیکنان ایران در مقدماتی جام ملت های زیر 23 سال باشد.
صفری فصل گذشته از هفته بیست و سوم با توجه ویژه اخباری رو به رو شد و 2 بازی فیکس و 3 بازی جانشین برای چادرملو انجام داد و در لیگ بیست و پنجم هم یک بازی تعویضی مقابل فولاد خوزستان وارد زمین شد.