کد: 214936816 شهریور 1404 ساعت 03:1512.3K بازدید

تقابل یک زن و شوهر در فینال قهرمانی جهان!

فینال قهرمانی جهان بین ایتالیا و ترکیه با تقابل یک زوج در دو سوی تور همراه است.
تقابل یک زن و شوهر در فینال قهرمانی جهان!

به گزارش "ورزش سه"، مسابقات قهرمانی والیبال زنان جهان ۲۰۲۵ امسال با شگفتی‌های فراوان همراه بوده و شور و هیجان زیادی را برای علاقه‌مندان این رشته رقم زده است. در پایان مرحله نیمه‌نهایی، تیم ملی ایتالیا و تیم ملی ترکیه – که برای نخستین بار در تاریخ خود به فینال رسیده – به دیدار پایانی راه یافتند. اتفاق جالب این فینال، حضور یک زوج متأهل در دو سوی تور خواهد بود.

تایلند که نخستین تجربه میزبانی چنین رویداد بزرگی را پشت سر می‌گذارد، با تدارکات مناسب و استقبال گرم هواداران فضای کم‌نظیری را ایجاد کرده است. به گفته مارتینا ووکاشیک، ستاره والیبال لهستان، میزبانی و حمایت هواداران نقش مهمی در جذابیت این دوره داشت.

در این رقابت‌ها تیم‌های زیادی شگفتی‌ساز شدند؛ فرانسه پس از نیم قرن به جمع هشت تیم برتر رسید و ژاپن با هدایت فرهاد آکپاش عملکردی درخشان ارائه داد. قدرت‌نمایی اروپایی‌ها نیز نوید رقابت‌های نزدیک در قهرمانی اروپا سال آینده را می‌دهد.

2223496

ایتالیا، قهرمان المپیک پاریس، در نیمه‌نهایی پس از دیداری نفس‌گیر، برزیل را شکست داد. در سوی دیگر، ترکیه با عبور از سد ژاپن برای نخستین بار در تاریخ خود پا به فینال گذاشت تا نامش را در جمع مدعیان بزرگ ثبت کند.

اما آنچه این فینال را تاریخی‌تر می‌کند، حضور مونیکا دِ جنارو، لیبروی باسابقه ایتالیا، و همسرش دانیله سانتارلی، سرمربی تیم ملی ترکیه، در دو سوی تور است. جنارو در نوزدهمین فصل حضورش در تیم ملی به دنبال کسب افتخاری دیگر است و سانتارلی نیز رویای اولین طلای تاریخ والیبال زنان ترکیه را در سر دارد.

حالا باید دید در این جدال خاص و پرهیجان، زن قهرمان خواهد شد یا شوهر؟

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار