کد: 227082111 بهمن 1404 ساعت 07:155.3K بازدید

فاصله میلی‌متری غندی‌پور با گل (عکس)

مهاجم ایرانی الوحده فاصله کمی تا زدن نخستین گل خود در لیگ امارات داشت.
فاصله میلی‌متری غندی‌پور با گل (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، رضا غندی‌پور که انتقال پر سروصدایی در تابستان گذشته از پیکان به شباب الاهلی داشت و پس از انجام دو بازی در لیگ برتر امارات و یک مسابقه در لیگ نخبگان آسیا برای این تیم، به‌عنوان بازیکن قرضی به الوحده رفت، در دیدار اخیرشان در ادنوک لیگ برابر دبا الفجیره جانشین عمر خربین در ترکیب اصلی شد که نزدیک بود گلزنی هم کند.

مهاجم 19 ساله تیم المپیک ایران که در جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا حضور ثابت در هر سه مسابقه داشت، تاکنون در چهار مسابقه جام بانک اسلامی ابوظبی سه گل و در یک دیدار جام ریاست جمهوری یک گل زده و عملکرد تاثیرگذاری در باشگاه جدیدش داشته، اما هنوز این فرصت را در لیگ برتر امارات به دست نیاورده است.

غندی‌پور که در لیگ برتر امارات بیشتر به‌عنوان یار جانشین استفاده شده بود، در شروع دور برگشت این رقابت‌ها مقابل دبا الفجیره در ترکیب اولیه قرار گرفت و جنب و جوش زیادی در خط حمله داشت، اما در گلزنی بدشانس بود و یک ضربه او با فاصله اندک از کنار تیرک عمودی دروازه به بیرون رفت.

2352589
2352590

الوحده فردا شب در جام ریاست جمهوری مقابل یونایتد اف. سی و شاگردان پیرلو قرار می‌گیرد که غندی‌پور امیدوار است دوباره شانس گلزنی به دست بیاورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار