به گزارش "ورزش سه"، دی یونگ مجبور شد زمین را در جریان دیدار تیم ملی هلند مقابل تیم ملی لهستان که با تساوی ۱-۱ به پایان رسید، ترک کند. کومان در نشست خبری پس از این بازی توضیح داد که این تصمیم برای احتیاط بوده است، چرا که این بازیکن به او گفته بود احساس ناراحتی در عضلاتش دارد. پس از انجام آزمایشهای پزشکی و نامناسب تشخیص دادن او برای بازی مقابل لیتوانی در دومین دیدار این وقفه دیدارهای ملی، تصمیم گرفته شد که به بارسلونا بازگردد.
این سرمربی سابق بارسا بار دیگر در نشست خبری پیش از دیدار مقابل لیتوانی، درباره وضعیت این هافبک صحبت کرد و از تصمیم تیم پزشکی، کادر فنی و خود این بازیکن دفاع کرد. در این خصوص، کومان استدلال مستقیم و روشنی برای کنار گذاشتن دییونگ از بازی پیش روی تیم ملی کشورش مطرح کرد.
او با این که معتقد نیست مشکل جسمانی این بازیکن جدی باشد اما باور دارد که بهتر است از بروز مشکلات بزرگتر جلوگیری شود: «فرانکی از همان زمان بازی علائم را نشان میداد، به همین دلیل او را تعویض کردیم. فکر نمیکنم مشکل خیلی جدی باشد اما اجازه دادن به او برای انجام این بازی ریسک بسیار زیادی داشت.»
دییونگ حالا در بارسلونا حضور دارد و روز شنبه از شهر ورزشی بازدید کرد تا درمانش را آغاز کند و هدفش بازگشت در سریعترین زمان ممکن است. او روز دوشنبه تحت آزمایشهای بیشتری توسط تیم پزشکی باشگاه بارسلونا قرار خواهد گرفت و آنها به همراه هانسی فلیک ارزیابی خواهند کرد که آیا این بازیکن میتواند برای دیدار هفته آینده مقابل والنسیا در لالیگا در دسترس سرمربی قرار گیرد یا خیر.