به گزارش "ورزش سه" ، مردان والیبال ایران عصر امروز به وقت مانیل نخستین تمرین توپی خود را در این شهر انجام دادند تا آماده دیدارهای تدارکاتی و سپس مسابقات مهم پیش رو در قهرمانی مردان جهان شوند.
مربی تیم ملی والیبال ایران بعد از این تمرین درباره شرایط تیم کشورمان اظهار داشت: شرایط تیم ملی بر اساس برنامه ریزی انجام شده است. پس از اردوی دوحه به مانیل سفر کردیم و با یک سری مسایل طبیعی در ورزش قهرمانی مانند جت لک و دوری دو روزه از تمرینات روبرو بودیم و با آنها باید دست و پنجه نرم کنیم.
محمدرضا تندروان با بیان اینکه بازیکنان بعد از دوری دو-سه روزه از تمرینات توپی به دلیل سفر، پر انرژی در این تمرین حضور یافتند، تصریح کرد: روزهای آینده، روزهای مهمی برای تیم ملی والیبال ایران است و دو بازی تدارکاتی با تیمهای ملی والیبال اسلوونی و آلمان خواهیم داشت.
وی افزود: سپس آماده برای شروع مسابقات، آنالیز تیمها و رقابتها میشویم. در حال حاضر همه چیز در شرایط خوب خودش طی می شود و امیدوارم با بهترین شرایط ممکن وارد مسابقات شویم.
مربی تیم ملی والیبال ایران درباره سختگیری های کادر فنی در تمرینات امروز، گفت: از نظر زمانی به قسمت اصلی مسابقات رسیدیم و طبیعی است که باید آماده برای بازی هاشویم. بعد این رقابتها فصل ملیپوشان تمام می شود و شش تا هفت ماه تیم ملی تعطیل خواهد شد تا دوباره مسابقات سال آینده شروع شود.
وی ادامه داد: قاعدتا ماحصل تمرینات و برنامه ریزی چند ماه اخیر باید در مسابقات قهرمانی جهان رونمایی شود. فکر می کنم این سخت گیریها علاوه به اینکه طبیعی است، برای بازیکنان نیز لذت بخش است و آنان متوجه این موضوع شدند. زیرا وقتی سختگیری نباشد، بازیکنان احساس بی توجهی ازسوی کادر فنی خواهند داشت. بنابر این بازیکنان از این سختگیری ها استقبال می کنند و نوید دهنده روزهای خوب برای والیبال ایران است.
تندروان در پایان تاکید کرد: چیزی که در تیم ملی اتفاق افتاده است، شاید در سالهای اخیر کمتر داشتیم. بحثهای فنی، روحی، روانی و حساسیت کادر فنی نسبت به بازیکنان، امیدوارم مردم دعا کنند و دعای آنها بدرقه بازیکنان باشد تا نتایج خوبی کسب کنیم.