کد: 214956617 شهریور 1404 ساعت 02:583.1K بازدید

آمار متفاوت در فاز دفاعی و هجومی ایران؛

خط حمله تیم ملی علیه گل‌های خورده!

ملی‌پوشان ایران در 10 دیدار اخیرشان آمار فوق‌العاده در گلزنی داشتند؛ نمایشی برعکس خط دفاعی.
خط حمله تیم ملی علیه گل‌های خورده!

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان امیر قلعه‌نویی در حالی فردا دوشنبه در فینال کافا به مصاف ازبکستانِ میزبان رقابت‌ها که پس از تساوی ۲ بر ۲ ایران مقابل تاجیکستان در روز پنج‌شنبه، انتقادات از ساختار دفاعی تیم ملی به اوج خود رسیده، اما نباید فراموش کنیم اگرچه تیم ملی در بخش دفاعی دارای ضعف‌ها و نقصان جدی است، از طرفی در بخش تهاجمی بسیار خوب عمل کرده و توانسته در ۱۰ بازی اخیر خود (۷ مسابقه آخر مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ و ۳ دیدار مرحله گروهی مسابقات کافا ۲۰۲۵) مجموعا ۲۵ گل به ثمر برساند تا آمار فوق العاده ۲.۵ گل به ازای هر بازی را به ثبت برساند.

تیم ملی ایران تحت هدایت امیر قلعه‌نویی در این ۱۰ بازی، ۷ برد، ۲ تساوی و یک شکست را تجربه کرده و بهترین برد ایران مربوط به بازی ۴ بر یک مقابل قطر می شود و جالب اینجاست که بدترین نتیجه در فیفادی گذشته با باخت یک بر صفر برابر همین قطر رقم خورد. تیم ملی ایران در ۱۰ بازی اخیر خود با قطر و کره شمالی هر کدام ۲ بار، ازبکستان، امارات، قرقیزستان، افغانستان، هند و تاجیکستان هر کدام یک مرتبه دیدار کرده است.

گفتنی است که تیم ملی ایران در 10 بازی اخیر خود، فقط یک بار نتوانسته دروازه حریف خود را باز کند که آن هم به بازی اخیر تیم ملی مقابل قطر مربوط می‌شود که تیم ملی شرایط خاصی را در آن بازی تجربه کرد و با اخراج میلاد محمدی بیش از یک نیمه را با یک یار کمتر به کار خود ادامه داد.

نکته جالب توجه دیگر اینکه تیم ملی در ۱۰ بازی اخیر خود، بجز دیدار با قطر، در همه مسابقات حداقل ۲ بار دروازه حریفان خود را باز کرده و این نمایش هجومی احتمالا در فینال کافا هم ادامه پیدا کند؛ هرچند که غیبت بازیکنانی مثل سردار آزمون، مهدی قایدی، علی قلی‌زاده و ... می‌تواند مانع از آن شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار