به گزارش "ورزش سه"، چهار سال پیش بود که تیم ملی فوتبال زنان ایران با هدایت مریم ایراندوست تاریخ سازی کرد و برای اولین بار به جام ملتهای آسیا صعود کرد. ایران و اردن در آن دوره برای صعود رقابت کردند و در نهایت این شاگردان آزمون بودند که در ضربات پنالتی توانستند به پیروزی رسیده و جشن صعود بگیرند.
در آن دوره از رقابتها، زهره کودایی دروازه بان ایران بود و در طول مسابقات با سیوهایی که داشت نامش را بر سر زبانها انداخت. حتی در مصاف با اردن مهارهای پنالتی او، به اولین صعود زنان ایران به جام ملتها امضا زد. منتها هر چقدر که او در انتخابی آسیا روزهای خوبی را تجربه کرد، بعد از آن با اتفاقی تلخ مواجه شد.
زهره که به سپاهان رفته بود، با مصدومیت رباط صلیبی مواجه شد و بعد از دوران سختی که گذراند، دیگر به تیم ملی دعوت نشد. او فصل پیش هم تیم باشگاهی نداشت و حالا در آستانه فصل جدید مدنظر مرضیه جعفری قرار گرفته است.
باید دید کودایی که قبلا سنگربان شماره یک تیم ملی بود در بازگشت دوباره به میادین میتواند جایگاه قبلی خود را پس بگیرد یا همچنان کار سختی در پیش دارد.