به گزارش "ورزش سه"، پویا دادمرز که دو مدال جهانی در کارنامه اش دارد، در فاصله چند روز مانده به اعزام تیم ملی کشتی فرنگی به مسابقات قهرمانی جهان از لیست تیم ملی کنار رفت. این تصمیم بعد از آن گرفته شد که حسن رنگرز سرمربی تیم ملی احساس کرد که دادمرز از آمادگی لازم برخوردار نیست و از سوی دیگر پیام احمدی، قهرمان جوانان جهان می تواند جای او را بگیرد.
اما دادمرز که از سوی کادرفنی به همراهی تیم ملی در مسابقات جهانی کرواسی هم دعوت شده، در متنی که روی اینستاگرامش منتشر کرد، به این اتفاقات واکنش نشان داد:
"من پویا دادمرزم کسی که بعد از آقای سوریان تونست ایران رو صاحب مدال جهانی کنه در سبک وزن. بعد از ۱۲ سال من ۲ سال پشت سر هم مدال جهانی گرفتم نقره و برنز.
امسال مسابقات آسیایی و یه تورنمنت خوب کشتی نگرفتم و به من گفتن باید انتخابی بدی. ۲ ماه پیش انتخابی دادم و بردم. حالا ۱ هفته قبل مسابقه که باید حریفهای جهانیمو آنالیز کنم گفتن باید تمرین کنی ببینیم آمادهای.
وقتی این حرفو چند روز قبل از یک مسابقه مهم بهت بزنن دیگه اعتماد بهنفست هم میاد پایین. والله قسم دکتر هلاکویی هم اینقدر اذیتش کنی اونم روانش خراب میشه.
ارزوی موفقیت دارم برای همه بچههای تیم "