کد: 215002218 شهریور 1404 ساعت 18:3813.8K بازدید

سولی: پیاتزا یکی از بهترین مربیان دنیاست

سرمربی تیم ملی والیبال اسلوونی، گفت: پیاتزا یکی از بهترین مربیان دنیا است که انرژی و ایده‌های زیادی در والیبال دارد.
سولی: پیاتزا یکی از بهترین مربیان دنیاست

به گزارش "ورزش سه"، فابیو سولی پس از دیدار تدارکاتی شاگردانش مقابل ایران در آستانه شروع رقابت‌های قهرمانی مردان جهان در مانیل که با پیروزی ملی پوشان ایران همراه بود، اظهار داشت: فکر می‌کنم بازی سختی برای هر دو تیم بود. احتمالا سفرها یا فشار دوره آخر تمرینات و مشکلات لجستیکی تاثیر گذار در عملکردمان بود.

وی تاکید کرد: در این مسابقه امکانش را نداشتیم که بهترین والیبال‌ خود را در زمین به نمایش بگذاریم و فکر می‌کنم برای تیم ملی ایران هم همینطور بود. اما جنگیدیم، جنگیدیم، نه با والیبال کامل. در مجموع مسابقه سختی بود، پس خیلی ممنونم برای این فرصت که تیم ملی ایران اینجا بود.

سولی درباره مسابقات قهرمانی جهان در مانیل نیز گفت: می‌تواند جالب باشد چون خیلی تیم‌ها ترکیب‌ خود را در این فصل عوض کردند و این احتمالا یعنی تعادل و قهرمان جهان تا آخر مشخص نخواهد شد. هر تیم شانس این دارد که به مراحل بعد و ۱۶ تیم برتر صعود کند. به همین دلیل فکر می‌کنم تورنمنت خیلی جالبی خواهد بود.

سرمربی تیم ملی والیبال اسلوونی درباره روبرتو پیاتزا گفت: اول از همه دوست من هست و به نظر من یکی از بهترین مربیان دنیا است که انرژی و ایده های زیادی در والیبال دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار