کد: 215059821 شهریور 1404 ساعت 16:1420.6K بازدید

رسمی: پسر رونالدینیو به هال سیتی پیوست

باشگاه هال سیتی، که در چمپیونشیپ (دسته دوم فوتبال انگلیس) رقابت می‌کند، اعلام کرد که با ژوائو مندز، پسررونالدینیو، قرارداد یک ساله امضا کرده است.
رسمی: پسر رونالدینیو به هال سیتی پیوست

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن ۲۰ ساله در رده‌های پایه بارسلونا پرورش یافت و در سال ۲۰۲۴ به برنلی پیوست. او به‌طور منظم برای تیم زیر ۲۱ سال برنلی بازی کرد، اما اوایل امسال از این تیم جدا شد. قرارداد جدید با هال سیتی شامل گزینه تمدید برای یک سال دیگر است.

2224644

مندز پس از امضای قرارداد گفت: «تجربه کردن سبک‌های مختلف فوتبال بسیار خوب است. برزیل سبک خاص خود را دارد، در اسپانیا متفاوت است و در انگلیس هم همین‌طور. فکر می‌کنم بازی در کشورهای مختلف جنبه‌های زیادی به مهارت‌هایت اضافه می‌کند.»

رونالدینیو، ستاره سابق بارسلونا که در سال ۲۰۰۲ با برزیل قهرمان جام جهانی شد و در سال ۲۰۰۵ توپ طلا را کسب کرد، عکسی از مندز با پیراهن هال سیتی در اینستاگرام منتشر کرد و نوشت: «برای تو در باشگاه جدیدت آرزوی موفقیت می‌کنم، پسرم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار