کد: 215093322 شهریور 1404 ساعت 18:57856 بازدید

پیروزی یک نیمه‌ای ذوب آهن با گل لطیفی

شاگردان قاسم حدادی‌فر یک نیمه تا کسب اولین برد خود در فصل جدید فاصله دارند.
پیروزی یک نیمه‌ای ذوب آهن با گل لطیفی

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال ذوب آهن امروز در چارچوب هفته سوم لیگ برتر به مصاف مس رفسنجان رفت و نیمه اول را برنده به رختکن رفت. سبزپوشان اصفهانی در مقابل مس رفسنجانِ آماده، نیمه‌ای پرحادثه و تماشایی را رقم زدند.

بازی با حملات پرشور ذوب آهن آغاز شد و در دقیقه ۳، شوت محمد مرتضوی با اختلاف کمی از کنار دروازه مس به بیرون رفت تا اولین هشدار به نارنجی‌پوشان داده شود. دقایقی بعد، یک صحنه عجیب رقم خورد؛ در دقیقه ۷، سامان نریمان جهان در موقعیت آفساید چند متری قرار داشت و کمک داور نیز بلافاصله پرچم خود را بالا برد، اما داور وسط دستور به ادامه بازی داد! هرچند موقعیت به گل تبدیل نشد، اما این تصمیم داوری لحظاتی سردرگمی ایجاد کرد.

پس از این دقایق ابتدایی، مس رفسنجان رفته‌رفته وارد جریان بازی شد و در دقیقه ۲۵، اولین موقعیت جدی خود را خلق کرد. علیرضا نقی‌زاده با یک پاس رو به بیرون دقیق، توپ را به کاستا، مهاجم بوسنیایی خود رساند و ضربه بغل پای او می‌رفت که گل اول بازی را رقم بزند. اما واکنش به موقع و زیبای نوشی صوفیانی، دروازه‌بان ذوب آهن، مانع از فروپاشی دروازه سبزپوشان شد.

در دقیقه ۲۶، امیرحسین جولانی از مس رفسنجان، در میانه زمین صاحب توپ شد و با مشاهده اینکه نوشی صوفیانی چند قدم از دروازه خود فاصله گرفته است، سعی کرد با یک ضربه بلند و هوشمندانه، یک سوپرگل از میانه میدان به ثمر برساند. توپ او با اختلاف اندکی از بالای دروازه به بیرون رفت تا آه از نهاد تماشاگران بلند شود.

در حالی که به نظر می‌رسید تیم مس رفسنجان در حال به دست آوردن مالکیت محسوسی بر توپ و میدان است، ذوب آهن در دقیقه ۳۵ روی یک حمله حساب‌شده، قفل دروازه‌ها را گشود! جنان زایموویچ با هوشیاری تمام، توپ را ربود و آن را برای امید لطیفی مهیا کرد. ضربه سر دقیق امید لطیفی بدون اینکه میرزازاد، دروازه‌بان مس، بتواند کاری انجام دهد، به تور دروازه چسبید و گل اول این دیدار هیجان‌انگیز را برای ذوب آهن به ارمغان آورد.

ذوبی‌ها که با این گل جان تازه‌ای گرفته بودند، در دقیقه ۳۹ می‌رفتند تا روی یک ضربه کرنر به گل دوم برسند. توپ ارسالی به تیر دوم با ضربه سر بازیکنان ذوب آهن تبدیل به موقعیت جدی گل شد، اما پوریا آریاکیا با حضوری به موقع و یک واکنش تماشایی، توپ را در آخرین لحظه از روی خط دروازه مس برگرداند تا اختلاف همان یک گل باقی بماند.

در اواخر نیمه اول، در دقیقه ۴۳، میلاد فخرالدینی از مس رفسنجان با دریافت کارت زرد، نام خود را در لیست اخطاری‌های داور ثبت کرد. نیمه اول این دیدار پر افت و خیز با برتری یک بر صفر ذوب آهن به پایان رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار