به گزارش “ورزش سه”، آخرین تمرین تیمهای تراکتور و شبابالاهلی پیش از هفته اول لیگ نخبگان در حالی برگزار شد که هر دو تیم به فاصله اندک در استادیوم محل مسابقه تمرین کردند و در شیخ راشد آماده این دیدار حساس شدند، دیداری که باتوجه به حضور سعید عزتاللهی و سردار ازمون در تیم حریف، از جنبههای مختلف حساسیت خواهد داشت.
در حاشیه این تمرین و زمانی که بازیکنان تراکتور کار خود را به پایان رسانده بودند، سعید عزتاللهی وارد رختکن این تیم شد و مورد استقبال اعضای تیم تراکتور قرار گرفت و به خصوص با صادق محرمی و مهدی شیری که در تیم ملی با آنها همبازی بود، دیدار گرمی داشت.
سردار ازمون هم که به واسطه نزدیکی با محمدرضا زنوزی ارتباط گرمی با تراکتوریها دارد، در تونل با بازیکنان تراکتور دیدار کرد و با آنها خوش و بش داشت.