کد: 215197026 شهریور 1404 ساعت 19:5413.1K بازدید

باورنکردنی: استقلال در پنج دقیقه دو گل خورد

استقلال برابر الوصل به شکل عجیبی غافلگیر شد و دروازه این تیم دو مرتبه باز شد.
باورنکردنی: استقلال در پنج دقیقه دو گل خورد

به گزارش "ورزش سه"، استقلال در شرایطی نخستین بازی خود در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را مقابل الوصل آغاز کرده که نمایش عجیب و ضعیفی در دقایق ابتدایی داشته است.

شاگردان ساپینتو تنها در ۱۲ دقیقه ابتدایی دو گل دریافت کرده‌اند و حالا تا دقیقه ۲۵ بازی با نتیجه دو بر صفر از میزبان اماراتی عقب هستند. این نتیجه شوک بزرگی به استقلالی‌ها وارد کرده و مشخص نیست کادرفنی آبی‌ها چه برنامه‌ای برای مهار حریف در نظر گرفته است، چراکه تیم بار دیگر خیلی زود غافلگیر شده است.

گل نخست الوصل در دقیقه ۷ توسط فابیو لیما به ثمر رسید. یک ارسال به محوطه جریمه استقلال با دفع ناقص آرمین سهرابیان همراه شد و توپ در پشت محوطه به ستاره برزیلی-اماراتی الوصل رسید. لیما هم با شوتی تماشایی از پشت محوطه جریمه توپ را به کنج دروازه فرستاد تا خیلی زود دروازه آدان باز شود و استقلال تحت فشار قرار بگیرد.

تنها پنج دقیقه بعد، ضربه دوم الوصل وارد شد. در دقیقه ۱۲، ارسال سرجینیو به روی دروازه استقلال این بار با دفع ناقص و اشتباه عارف آقاسی همراه شد. توپ در محوطه جریمه به نیکولاس خیمنز رسید و این بازیکن آرژانتینی‌الاصل با ضربه‌ای ساده و نوک پا توانست برای دومین بار دروازه استقلال را باز کند تا شرایط برای آبی‌ها بحرانی‌تر شود.

استقلالی‌ها حالا در شرایطی قرار دارند که هم شوکه شده‌اند و هم سردرگم. بازیکنان در خط دفاعی و میانی اشتباهات پی‌درپی داشته‌اند و در عرض پنج دقیقه، دو مرتبه دروازه خود را باز شده دیده‌اند و به نظر می‌رسد تمرکز لازم برای این دیدار مهم را ندارند. هواداران حاضر در ورزشگاه از نمایش تیم متعجب هستند و فشار زیادی روی کادرفنی احساس می‌شود. باید دید ساپینتو چه تغییراتی در ادامه ایجاد خواهد کرد تا تیمش از این وضعیت خارج شود و به بازی برگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار