کد: 215200526 شهریور 1404 ساعت 22:3438K بازدید

دلداری کاسترو به ساپینتو پس از برد استثنایی (عکس)

لوئیس کاسترو، سرمربی پرتغالی الوصل، بعد از پیروزی تاریخی ۷ بر ۱ برابر استقلال، صحنه‌ای متفاوت را رقم زد و به هموطن خود دلداری داد.
دلداری کاسترو به ساپینتو پس از برد استثنایی (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دیدار الوصل و استقلال در چارچوب هفته نخست لیگ قهرمانان آسیا ۲، با نتیجه‌ای شوکه‌کننده به پایان رسید. شاگردان کاسترو با نمایشی پرقدرت توانستند مدافعان استقلال را بارها مغلوب کنند و یکی از پرگل‌ترین بازی‌های این تورنمنت را با زدن هفت گل رقم بزنند.

اما بعد از پایان مسابقه، کاسترو در اقدامی تحسین‌برانگیز، نزد ریکاردو ساپینتو رفت و تلاش کرد او را دلداری دهد. این دو مربی پرتغالی، که هر دو سابقه فعالیت در فوتبال اروپا را دارند، لحظاتی کوتاه اما صمیمانه را در کنار خط پایان پشت سر گذاشتند. کاسترو با در آغوش گرفتن ساپینتو و گفت‌وگویی کوتاه، سعی کرد تلخی شکست را برای هموطنش کم‌رنگ کند.

2227419

تقابل دو مربی پرتغالی در آسیا، با وجود نتیجه دور از انتظار، پر از احترام دنبال شد و در پایان سرمربی پرتغالی معروف الوصل سعی کرد به جای ادامه شادی، به دلداری ساپینتو بپردازد.

حالا استقلال و ساپینتو باید خیلی زود خود را جمع کنند و برای ادامه مسیر دشوارشان در لیگ قهرمانان و لیگ برتر ایران آماده شوند، در حالی که الوصل با هدایت کاسترو و این برد پرگل روحیه‌ای مضاعف گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار