کد: 215226328 شهریور 1404 ساعت 06:453.2K بازدید

بند کفش‌های بیفوما برای درخشش دوم سفت شد

تیوی بیفوما، وینگر اهل کنگو پرسپولیس، این روزها بیش از هر زمان دیگری آماده نشان دادن توانایی‌هایش است.
بند کفش‌های بیفوما برای درخشش دوم سفت شد

به گزارش "ورزش سه"، بیفوما در تابستان با امیدهای زیادی به جمع سرخ‌ها اضافه شد و در همان روزهای نخست تمرینات پیش‌فصل با سرعت و قدرت بدنی‌اش توجه هواداران را جلب کرد. با این حال، محرومیت در هفته نخست و حضور به عنوان یار تعویضی در ادامه، روند ورود او به ترکیب اصلی را کند کرد. هفته گذشته برابر فولاد، هاشمیان به او بیشتر اعتماد کرد و این بازیکن روی حرکت هماهنگ با علیپور و یک پاس آرام و دقیق زمینه‌ساز گلزنی او شد.

پرسپولیس برای عبور از خط دفاعی فشرده حریفان، نیاز جدی به بازیکنی دارد که در کناره‌ها با دریبل و سرعت، فضا بسازد و جریان بازی را تغییر دهد. بیفوما دقیقاً چنین ویژگی‌هایی دارد اما آنچه هنوز کم دارد، استمرار درخشش در تمام دقابق بازی و هماهنگی کامل با سایر مهره‌های خط حمله است.

وحید هاشمیان به‌خوبی می‌داند که استفاده از بیفوما می‌تواند معادلات هجومی تیمش را متحول کند. او احتمالاً در بازی این هفته هم فیکس خواهد شد و این فرصت طلایی را دارد تا با نمایشی درخشان، خودش را به‌عنوان یکی از بازیکنان کلیدی پرسپولیس در فصل جاری معرفی کند.

حالا که بند کفش‌هایش برای دومین درخشش سفت شده، تنها چیزی که باقی مانده، تبدیل امید هواداران به واقعیت در مستطیل سبز است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار