کد: 215306231 شهریور 1404 ساعت 06:3013.7K بازدید

اولمو درخشان: مرد شماره یک بارسا زیر باران

دنی اولمو با یک پاس تماشایی و یک گل دیدنی ستاره بی‌چون‌وچرای پیروزی ۳ بر صفر بارسلونا برابر ختافه بود.
اولمو درخشان: مرد شماره یک بارسا زیر باران

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا با درخشش دنی اولمو توانست ختافه را در ورزشگاه یوهان کرایوف با نتیجه ۳ بر صفر شکست دهد و در کورس صدرنشینی با رئال مادرید باقی بماند.

بارسا در شبی که باران بی‌وقفه می‌بارید، نمایشی هجومی و تماشایی داشت اما همه نگاه‌ها به دنی اولمو دوخته شد؛ بازیکنی که هم نقش گل‌ساز داشت و هم خودش پای کار آمد. دقیقه ۱۵، پاس پشت‌پای استثنایی او برای فِران تورس یکی از زیباترین صحنه‌های فصل لالیگا را رقم زد و پایه‌گذار گل اول کاتالان‌ها شد.

اولمو که پس از جدایی از لایپزیش زیر نظر هانسی فلیک جایگاه ویژه‌ای در ترکیب بارسا پیدا کرده، در ادامه بازی هم بارها با تحرک و تکنیکش خط دفاع ختافه را آزار داد. در نیمه دوم نوبت به خودش رسید تا جشن را کامل کند؛ پاس مارکوس رشفورد در دقیقه ۶۳ او را در موقعیت ایده‌آل قرار داد و اولمو با ضربه‌ای دقیق گل سوم بارسا را به ثمر رساند.

نمایش او محدود به گل و پاس گل نبود. اولمو در میانه میدان مدام در حال جابه‌جایی و ساختن فضا برای هم‌تیمی‌هایش بود. نقشی که نشان داد فلیک به درستی روی توانایی‌های چندوجهی او حساب کرده است.

بارسلونا با این پیروزی پس از پنج هفته به ۱۳ امتیاز رسید و با ۱۶ گل زده بهترین خط حمله لیگ را در اختیار دارد. در شرایطی که رئال مادرید همچنان صدر جدول را در دست دارد، بارسا می‌داند با فرم کنونی اولمو می‌تواند امیدوار باشد فاصله را جبران کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار