کد: 215336101 مهر 1404 ساعت 12:5517.6K بازدید

قرارداد عجیب استقلال برای بخش رسانه

استقلال برای تولید محتوای رسانه‌ای باشگاه، قرارداد سنگینی را به امضا رسانده است.
قرارداد عجیب استقلال برای بخش رسانه

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که باشگاه استقلال به دلیل نتایج ضعیف در دیدارهای اخیر خود در کانون توجهات قرار گرفته بود، حالا یک موضوع تازه این باشگاه را به سوژه رسانه‌ها تبدیل کرده است. این بار بحث مربوط به قرارداد سنگین و غیرمنتظره‌ای است که استقلال برای تولید محتوای رسانه‌ای با یک فرد در حوزه مدیریت و تولید محتوای تصویری منعقد کرده است.

ارزش این قرارداد ۱۳ میلیارد تومان عنوان شده و در نوع خود عجیب و غریب محسوب می‌شود. این قرارداد شامل تولید محتوا، پخش زنده مسابقات و پوشش دیدارهای استقلال در لیگ برتر، جام حذفی، رقابت‌های آسیایی، سوپرجام و حتی دیدارهای دوستانه می‌شود.

نکته عجیب‌تر ماجرا این است که در متن این قرارداد به اشتباه به جای "تیم بزرگسالان استقلال" از عبارت "تیم ملی فوتبال" استفاده شده است؛ موضوعی که انتقادات زیادی را در فضای مجازی و بین هواداران به دنبال داشته است.

2229647

این در حالی است که تا به امروز خروجی شاخص و قابل‌توجهی از این همکاری دیده نشده و بسیاری از طرفداران استقلال این سؤال را مطرح می‌کنند که برای چه نوع محتوایی چنین مبلغ هنگفتی هزینه شده است.

از سوی دیگر استقلال در ساختار داخلی خود مدیر رسانه و تیم رسانه‌ای دارد که طبق عرف در تمامی باشگاه‌های حرفه‌ای وظیفه تولید محتوا و مدیریت رسانه‌ای را بر عهده دارند. به همین دلیل مشخص نیست چرا مدیران استقلال تصمیم گرفته‌اند با یک شرکت یا شخص ثالث چنین قرارداد پرهزینه‌ای ببندند.

این تصمیم نه تنها ابهامات زیادی ایجاد کرده بلکه با توجه به شرایط مالی باشگاه و مشکلات انباشته، واکنش‌های انتقادی زیادی را هم در پی داشته است؛ چرا که بسیاری این اقدام را هزینه‌ای غیرضروری و غیرمنطقی می‌دانند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قرارداد عجیب استقلال برای بخش رسانه | ورزش سه