به گزارش "ورزش سه"، اولیسه از زمان انتقال شگفتانگیزش از کریستال پالاس به بایرن مونیخ در سال ۲۰۲۴ توانست خودش را به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان به صورت جدی مطرح کند. او پاداش یک فصل اول خارقالعاده در آلیانز آرنا را با نامزدی در توپ طلا گرفت.
از زمان انتقال ۶۰ میلیون یورویی این بازیکن از کریستال پالاس به بایرن در تابستان ۲۰۲۴، اولیسه پیشرفت قابل توجهی در فوتبال داشته و نشان داده که شایستگی حضور در یکی از بزرگترین باشگاههای فوتبال اروپا را داشته است. او در لحظات سخت به یکی از بازیکنان کلیدی بایرن در کنار هری کین تبدیل شده و در موقعیتهای حساس به چهرهای قابل اتکا تبدیل شده است.
این ستاره فرانسوی در بوندسلیگا هم در گلزنی و هم در ارسال پاس گل به هم تیمیهایش در طول مسابقات مختلف به آماری دو رقمی دست پیدا کرد، در حالی که بایرن عنوان قهرمانی در رقابتهای بوندسلیگا را دوباره از بایر لورکوزن پس گرفت و توانست باز هم این جام را با افتخار بالای سر ببرد.
کارل هاینس رومنیگه در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت و در پاسخ به این سوال که کدام بازیکنان را بیشتر دوست داشته است، اظهار داشت: «مهاجمان نمک سوپ هستند، همانطور که ما در آلمانی میگوییم. به خصوص وینگرهایی مثل فرانک ریبری، آرین روبن و حالا اولیسه که شبیه آنهاست و مهاجمان نوک. حتی لوکا تونی. او واقعاً برای آمدن به بایرن قانع نشده بود.»