کد: 215387303 مهر 1404 ساعت 14:3435.6K بازدید

پیاتزا: این اتفاق جریان بازی را تغییر داد

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: در دیدار مقابل چک تمرکزمان بازیکنان بیش از اندازه روی حریف بود و قصد دارم این الگو را به‌طور کامل تغییر دهم.
پیاتزا: این اتفاق جریان بازی را تغییر داد

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران یک قدم تا تاریخ‌سازی و صعود به نیمه نهایی رقابتهای قهرمانی جهان فاصله داشت که شکست مقابل جمهوری چک در بازی امروز مانع از رقم خوردن این اتفاق شد. 

روبرتو پیاتزا پس از شکست تیم ملی والیبال ایران مقابل جمهوری چک در مرحله یک چهارم نهایی قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵، گفت: یک ست پیش بودیم و در امتیاز ۲۰ بر ۲۲ به رغم مالکیت توپ، مرتکب یک خطا شدیم و از همان صحنه جریان مسابقه تغییر کرد. باید صادق بود؛ حریف والیبال بسیار خوبی ارائه داد و شایسته پیروزی بود، اما از منظر فنی، همان اشتباه کل رقابت را تحت تأثیر قرار داد.

گام نخست ما با امتیاز پایانیِ بسیار مهم در ست آخر بازی برابر فیلیپین برداشته شد؛ هرچند می‌دانیم فیلیپین در زمره تیم‌های طراز اول جهان قرار ندارد. در ادامه، مقابل صربستان بهترین نمایش خود را ارائه دادیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با تأکید بر ضرورت اصلاح رویکرد ذهنی بازیکنان، ادامه داد: در مقاطعی تمرکزمان بیش از اندازه روی حریف بود و نه روی خودمان. قصد داریم این الگو را به‌طور کامل تغییر دهیم؛ باید تمرکز را بر تیم خود بگذاریم، جسور باشیم و هر روز بهتر شویم. این مسیر، کلید آینده تیم ملی است.

تیم ملی والیبال ایران در مرحله مقدماتی قهرمانی مردان جهان دو برد برابر تونس و فیلیپین به دست آورد و با یک شکست مقابل مصر به عنوان تیم دوم گروه به مرحله حذفی صعود کرد. شاگردان پیاتزا در مرحله یک هشتم نهایی موفق به شکست صربستان شد و برای دومین بار در تاریخ به جمع هشت تیم برتر این مسابقات صعود کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پیاتزا: این اتفاق جریان بازی را تغییر داد | ورزش سه