کد: 215424205 مهر 1404 ساعت 04:30106.2K بازدید

نوک، شماره ده و وینگر

طارمی الماس بود، آفرین به این خرید!

اسپورت 24 در یادداشتی از مدیران تیم المپیاکوس و تصمیم خرید مهدی طارمی تمجید می‌کند.
طارمی الماس بود، آفرین به این خرید!

به گزارش "ورزش سه"، مهدی طارمی با شور و عطش زیادی وارد المپیاکوس شد، حتی با اینکه در طول دوران حرفه‌ای‌اش عناوین و افتخارات زیادی کسب کرده است.

اما طارمی فقط یک مهاجم نوک دیگر نیست. او یک گلزن سطح بالا با ذهنیت برنده، جنگنده‌ای واقعی و بازیکنی است که «تفاوت ایجاد می‌کند». دقیقاً همین چیزی بود که سرخ‌وسفیدها در چهره او دیدند و از فرصت استفاده کردند و او را به یونان آوردند.

مهاجم ایرانی تاکنون فقط ۱۶۷ دقیقه برای این تیم بازی کرده، اما این موضوع مانع از آن نشده که در حال حاضر بهترین گلزن المپیاکوس باشد، حتی بالاتر از ایوب ال‌کعبی درخشان.

ال‌کعبی سه گل زده، اما طارمی چهار گل، یک پاس گل هم داده و دو پنالتی گرفته است. او به طور میانگین هر ۴۲ دقیقه یک گل به ثمر رسانده. تازه، این بازیکن ۳۳ ساله همین اواخر اولین بازی‌اش را به‌عنوان بازیکن اصلی برای سرخ‌وسفیدها انجام داد، اما فصل طولانی است و در ادامه زمان بازی بیشتری نصیبش خواهد شد.

با این حال نکته مهم برای خوزه لوئیس مندلیبار این است که حالا سه مهاجم نوک فوق‌العاده در اختیار دارد؛ به‌جز طارمی و ال‌کعبی، رومن یارمچوک هم هست که البته هنوز به‌دلیل مصدومیت بازی نکرده است.

2231058

در مورد طارمی، او هم در لیگ و هم در جام حذفی با پیراهن المپیاکوس گل زده و خیلی دوست داشت که همین کار را در لیگ قهرمانان هم انجام دهد. اگر در ۴۵ دقیقه‌ای که مقابل پافوس بازی کرد موفق به گلزنی می‌شد، المپیاکوس سه امتیاز را گرفته بود. با این حال، فرصت‌های بیشتری در آینده خواهد داشت تا گل بزند و به تیمش کمک کند تا در اروپا هم به اهدافش برسد.

از همان ابتدا، مدیریت المپیاکوس و مندلیبار مدافع سرسخت جذب طارمی به‌عنوان یکی از سه مهاجم نوک بودند. وقتی فرصت انتقال او از اینتر پیش آمد، بی‌درنگ آن را غنیمت شمردند و او را به بندر پیرائی آوردند. طارمی مهاجمی است با غریزه گلزنی بالا، چیزی که در سال‌های حضورش در پورتو به بهترین شکل ثابت کرده است.

به‌ هر حال، درباره بازیکنی صحبت می‌کنیم که در دوران حرفه‌ای‌اش گل‌ها و پاس گل‌های زیادی ثبت کرده و توانایی بازی در نقش مهاجم نوک، مهاجم دوم و حتی وینگر را دارد.

در مورد ناراحتی مندلیبار در بازی تریپولی و اینکه فقط از برد تیم راضی بود، دلیلش هم به نمایش المپیاکوس در برابر آستراس - مخصوصاً در نیمه دوم - برمی‌گشت و هم اینکه با این واکنش می‌خواست پیامی به بازیکنانش بدهد.

این پیام درباره تغییر در عملکردشان بود، آن‌ هم در آستانه سه بازی سخت در فاصله نه روز: مقابل لوا‌دیـاکوس، آرسنال و پائوک. سرمربی اسپانیایی سخت‌گیر و کمال‌گراست و هیچ چیز را سرسری نمی‌گیرد و حق هم دارد. به همین دلیل است که المپیاکوس با او به این موفقیت‌ها دست یافته است.

منبع: اسپورت ۲۴

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
67اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

طارمی الماس بود، آفرین به این خرید! | ورزش سه