کد: 215447306 مهر 1404 ساعت 01:202K بازدید

قربانی با خاطره‌ای شیرین برابر تراکتور

هافبک ملی‌پوش ایرانی الوحده امارات در دومین بازی این تیم در لیگ نخبگان باید مقابل تراکتور قرار گیرد.
قربانی با خاطره‌ای شیرین برابر تراکتور

به گزارش "ورزش سه"، الوحده امارات با هدایت ژوزه مورایس در اولین بازی آسیایی خود دست به غافلگیری بزرگی زد و توانست الاتحاد عربستان را با ستاره‌های مدعی‌اش شکست دهد. آنها اکنون در دومین جدال خود در این رقابت‌ها و برای تداوم بالانشینی در جدول این رقابت‌ها برابر تراکتور در تبریز قرار خواهند گرفت.

محمد قربانی هافبک ملی‌پوش ایرانی الوحده به عنوان ستاره خط میانی این تیم اکنون بعد از مدت‌ها برابر تیمی در ایران قرار خواهد گرفت. او که بعد از درخشش در سپاهان راهی لیگ روسیه شده بود، به عنوان یکی از خریدهای گرانقیمت الوحده در امارات حاضر شد و خیلی زود نیز توانست با نمایش بی‌نقش خود در خط میانی این تیم، اعتمادها را جلب کند.

قربانی آخرین بازی‌اش برابر تراکتور البته با خاطره‌ای خوش همراه بود؛ جایی که او با هدایت ژوزه مورایس به عنوان سرمربی وقت سپاهان، در نقش جهان مقابل تراکتور حاضر شد و در پایان پیروزی سه – یک برابر حریف را جشن گرفت. رضا شکاری، رضا اسدی و شهریار مغانلو در آن بازی به عنوان گلزن سپاهان توانستند تک گل سعید کریم‌آذر را پاسخ دهند و یک برد ارزشمند را به نام خود کنند. هافبک ملی‌پوش ایرانی الوحده امارات اکنون اینبار هم با هدایت ژوزه مورایس مقابل تراکتور قرار خواهد گرفت. تیمی پرمهره‌تر نسبت به آن دوره و باید دید اینبار در نبرد آسیایی و بین المللی مقابل این حریف قادر خواهد بود با توجه به خصوصیت جنگندگی و پاس‌های کم اشتباهش، زمینه موفقیت سرمربی پرتغالی‌اش را فراهم سازد یا اینبار اسکوچیچ و شاگردانش مانع آن خواهند شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قربانی با خاطره‌ای شیرین برابر تراکتور | ورزش سه