کد: 215460506 مهر 1404 ساعت 19:3736.3K بازدید

بانک شهر زمین داد

خبر بزرگ: پرسپولیس و استادیوم اختصاصی!

باشگاه پرسپولیس در نظر دارد به زودی پروژه احداث ورزشگاه اختصاصی خود را آغاز کند.
خبر بزرگ: پرسپولیس و استادیوم اختصاصی!

به گزارش "ورزش سه"، از وقتی پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی شروع شد، تیم های استقلال و پرسپولیس نیز در میزبانی از دیدارهای خانگی خود با چالش مواجه شدند. آنها علاوه بر اینکه انجام دیدارهای خانگی خود در قزوین و اراک را تجربه کردند، مجبور شدند دربی را هم به خارج از پایتخت ببرند. حتی در فصل جدید نیز این دو تیم همچنان گلایه‌های ریز و درشتی برای محل برگزاری بازی‌هایشان مطرح می‌کنند و نارضایتی بسیار واضحی در این باره دیده می‌شود.

با این حال، مدیران امر مدعی هستند پیگیری‌های جدی برای به سرانجام رساندن هرچه زودتر ورزشگاه آزادی دارند. موعد پایان سال 1405 در این باره اعلام شده ولی رئیس کمیسیون عمران مجلس می‌گوید هرطور شده باید این ورزشگاه تا پایان سال جاری آماده شود.

در همه این مدت، این صحبت هم مطرح بوده که باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس با کمک مالکان خود و مساعدت دولت به فکر ساخت ورزشگاه اختصاصی باشند. پیشنهادی که قرمزها آن را جدی گرفته‌اند و به این فکر افتاده‌اند که حتی با وجود آماده شدن ورزشگاه آزادی، بتوانند ورزشگاه اختصاصی خود را هم داشته باشند. این خبری است که محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس بعد از جلسه با مدیران پرسپولیس آن را اعلام کرده است.

رضایی در این باره گفت:
«باید تیم‌های پرطرفدار که درآمد بهتری دارند خودشان صاحب ورزشگاه اختصاصی باشند. امروز هم این را به هیئت مدیره پرسپولیس تاکید کردم. آقای درویش گفتند یک زمین را از بانک شهر گرفتیم و مراحل اداری انتقال سند در حال انجام است و امیدواریم با تسهیلات بانکی، کمک دولت و درآمدهای اختصاصی پرسپولیس بتوانیم صاحب ورزشگاه شویم.»

این خبر بدان معنا نیست که بتوان گفت پرسپولیس در فلان تاریخ از ورزشگاه خود رونمایی خواهد کرد. این باشگاه در این باره فعلا قدم اول را برداشته و برای احداث و به سرانجام رساندن آن نیاز به زمان بیشتری است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
48اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خبر بزرگ: پرسپولیس و استادیوم اختصاصی! | ورزش سه