کد: 215462306 مهر 1404 ساعت 21:094K بازدید

نسف نشان داد تا چه اندازه توانایی مبارزه دارد

اینزاگی: در آسیا و عربستان برای قهرمانی می‌جنگیم

سرمربی ایتالیایی الهلال گفت که نسف قارشی بازیکنانی دارد که در بخش انفرادی عملکرد خوبی دارند.
اینزاگی: در آسیا و عربستان برای قهرمانی می‌جنگیم

به گزارش "ورزش سه"، سیمونه اینزاگی، سرمربی ایتالیایی الهلال، پیش از دیدار حساس مقابل نسف ازبکستان در هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان، در نشست خبری در شهر قرشی حاضر شد و به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

اینزاگی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «به همه شب‌به‌خیر می‌گویم. ما برای دیدار دوم خود در لیگ قهرمانان آسیا به قرشی آمده‌ایم. می‌دانیم که نسف تیم بسیار خوبی است. آنها در دیدار گذشته در جده نشان دادند تا چه اندازه توانایی مبارزه دارند و بازیکنان قدرتمندی، به‌خصوص از نظر فردی، در ترکیب خود دارند.»

او اضافه کرد: «بازی سختی در پیش داریم. این مسابقه با دیدارهای لیگ عربستان متفاوت است، زیرا اینجا لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان است. فردا برای کسب نتیجه‌ای مثبت، تمام توان خود را به‌کار می‌گیریم.»

2231738

سرمربی الهلال در ادامه به پرسشی درباره اولویت‌های تیمش در رقابت‌های مختلف پاسخ داد: «برای من هیچ تفاوتی ندارد که مسابقه در لیگ باشد یا جام حذفی یا لیگ قهرمانان. همه مسابقات برایم مهم هستند و ما برای قهرمانی در تمامی رقابت‌ها می‌جنگیم.»

او همچنین درباره غیبت داروین نونیز توضیح داد: «نونیز به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو نتوانست ما را در این سفر همراهی کند. امیدوارم او در ایام فیفا بتواند شرایط خود را بازیابد و سریع‌تر به ترکیب تیم برگردد.»

اینزاگی همچنین درباره سطح فوتبال عربستان و تیم ملی این کشور گفت: «سطح لیگ عربستان بسیار بالا است، باشگاه‌ها قدرتمند هستند و سازماندهی خوبی دارند. تیم ملی عربستان را هم شروع کرده‌ام به دنبال کردن؛ حتی دو بازی آخرشان را دیدم و با سرمربی‌شان نیز آشنا هستم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اینزاگی: در آسیا و عربستان برای قهرمانی می‌جنگیم | ورزش سه